• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.02.2023

17:51

U DPS-u NIŠTA NOVO! Milo Đukanović predložen za kandidata na predsedničkim izborima

Balkan

U DPS-u NIŠTA NOVO! Milo Đukanović predložen za kandidata na predsedničkim izborima

Podeli vest

Predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović predložen je za predsedničkog kandidata te stranke na predstojećim predsedničkim izborima, saopšteno je iz te partije na Tviteru.

To je odluka sa današnje sednice Predsedništva DPS-a, a u toku je sednica Glavnog odbora te stranke, pišu Vijesti.

 

Predsednički izbori zakazni su za 19. mart, a kandidature se Državnoj izbornoj komisiji predaju do 26. februara.

Do sada su iz te institucije potvrdili kandidature jednog od lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića i poslanice Socijaldemokratske partije Draginje Vuksanović Stanković.

Iz DIK-a su ranije saopštili da će listu kandidata za predsednika objaviti do 3. marta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Pisao sam vam... Milo će biti kandidat za predsednika. Niste verovali. Vi verujete nekim kvazi analitičarima iz Crne Gore, koji su već proglasili Milov kraj. Pobediće Milo opet. Možda čak i u prvom krugu. I to sve pošteno, bez onih 15.000 Albanaca, koji imaju CG lične karte, ali žive u Albaniji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija