• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.02.2023

12:09

SADA I ZVANIČNO! MILO PREDAO KANDIDATURU ZA PREDSEDNIČKE IZBORE!

Reuters

Balkan

SADA I ZVANIČNO! MILO PREDAO KANDIDATURU ZA PREDSEDNIČKE IZBORE!

Podeli vest

Predstavnici Demokratske partije socijalista (DPS) predali su Državnoj izbornoj komisiji (DIK) kandidaturu Mila Đukanovića za predsedničke izbore u Crnoj Gori

Đukanović je lično prisustvovao uz nekoliko funkcionera i mladih DPS-a predaji predloga kandidature za predsednika Crne Gore, prenose Vijesti.

- Drago mi je da sam danas ovde, u lepom i mladom društvu. Došao sam lično, poštujući na taj način DIK i nastavljajući s praksom uvažavanja autoriteta svih državnih institucija. Znam da ovo nije neophodno, a ovim ne sugerišem da ne treba sve da proverite. 'Preskočio' sam punoletstvo, tokom celog života sam sa prebivalištem u Crnoj Gori i imam samo crnogorsko državljanstvo. Verujem da smo pripremili dobar dosije za kandidaturu. Želim vam da nastavite vaš uspešan rad i da ga uspešno privedete kraju - rekao je Đukanović nakon predaje kandidature.

Predsednički izbori zakazani su za 19. mart, a kandidature se Državnoj izbornoj komisiji predaju do 26. februara. Dosad su iz te institucije potvrdili kandidature jednog od lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića i poslanice Socijaldemokratske partije Draginje Vuksanović Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija