• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Vijesti.me

25.03.2023

21:59

Lidija Đukanović u kampanju sa dijamantima od preko 15.000 evra! (FOTO)

YouTube/ Viber

Balkan

Lidija Đukanović u kampanju sa dijamantima od preko 15.000 evra! (FOTO)

Podeli vest

Supruga trenutnog predsednika Crne Gore Mila Đukanovica pojavila se na predizbornom skupu u Nikšiću noseći skupocenu "Cartier" ogrlicu sa krstom.

Alijansa žena Demokratske partije socijalista Nikšić organizovala je druženje sa prvom damom Crne Gore Lidijom Đukanović, u sklopu kampanje za predstojeće predsedničke izbore. To je prvi put da se dugogodišnja prva dama Crne Gore aktivno uključila u kampanju svog supruga.

Foto: youTube/vibrer

Lidija Đukanović u Nikšiću

Više puta do sada u raznim prilikama Lidija Đukanović je privukla pažnju zato što je na sebi imala izuzetno skupu odeću ili modne dodatke. Ovoga puta nosila je dijamantsku ogrlicu Cartier, koja, prema podacima koji se mogu naći na internetu, košta 15.628 eura.

Foto: youTube/vibrer

Lidijina ogrlica košta 15.628 eura

Ona je rekla da je predstojeći drugi krug izbora posebno važan "zbog naše dece i puta kojim ide Crna Gora, zbog države koju želimo ostaviti našim potomcima, još boljom nego što su je nama ostavili naši preci". Dodala je da žene "kao majke, sestre, domaćice, mogu mnogo da urade i pomognu" da prestanu problemi koji nas muče.

Foto: youTube/vibrer

Lidija Đukanović

Prosečna zarada u januaru ove godine u Crnoj Gori je bila 757 evra, što znači da se Cartier dijamantska oglica može kupiti za oko 20 prosečnih plata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Što je više izmišljotina i laži Milo nam je miliji i draži. Napred Milo, do konačne pobede!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija