• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

09.05.2023

10:30

MARŠ BESMRTNOG PUKA U BANJALUCI! Republika Srpska obeležava Dan pobede nad fašizmom!

Balkan

MARŠ BESMRTNOG PUKA U BANJALUCI! Republika Srpska obeležava Dan pobede nad fašizmom!

Podeli vest

U Republici Srpskoj je danas neradni dan zbog obeležavanja Dana pobede, saopšteno je iz Ministarstva uprave.


Dan pobede nad fašizmom obeležava se 9. maja na dan kada je nacistička Nemačka kapitulirala u Drugom svetskom ratu. 

Dan pobede u Banjaluci biće obeležen formiranjem  kolone u parku "Petar Kočić", a potom marš "Besmrtnog puka" sa Trga Krajine do Trga palih boraca. Biće položeni venci i cveće na Spomenik žrtvama fašizma na Trgu palih boraca.

Obeležavanju će prisustvovati predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednik Narodne skupštine Republike Srpske, Nenad Stevandić, gradonačelnik Draško Stanivuković.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Svaka čast Dodiku, on se ne plaši građanina Šmita i američkog ili nemačkog ili bilo čijeg ambasadora u Sarajevu - za razliku od našeg sinjeg kukavca kukavnog koji ne sme ni u wc da ode bez dozvole američkog ambasadora, a kamoli da građane Srbije pozove da obeleže Dan pobede nad nacizmom.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija