• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

09.05.2023

12:23

NEMAČKA IMA PORUKU ZA MILATOVIĆA! Oglasio se Štajnmajer i javno stavio do znanja šta Berlin očekuje od novog predsednika Crne Gore!

Reuters

Balkan

NEMAČKA IMA PORUKU ZA MILATOVIĆA! Oglasio se Štajnmajer i javno stavio do znanja šta Berlin očekuje od novog predsednika Crne Gore!

Podeli vest

Novoizabrani predsednik Jakov Milatović imaće ključnu ulogu u određivanju sudbine Crne Gore i veliki uticaj na podršku naroda Crne Gore evropskoj i evroatlantskoj budućnosti, napisao je predsednik Nemačke Frank-Valter Štajnmajer u čestitki Milatoviću.


“S obzirom na predstojeće parlamentarne izbore u junu 2023. godine, na putu ka Evropskoj uniji biće važno posvećeno i ciljano uhvatiti se u koštac sa nastavkom reformskog procesa nakon teške krize vlasti i ustavne krize prošle godine”, naveo je nemački predsednik, kako prenosi RTCG.

Štajnmajer je rekao da će Nemačka nastaviti da podržava Crnu Goru kao partnera. 

Foto: Tanjug/AP

Jakov Milatović

“Želim Vam puno energije i uspeha u predstojećem mandatu predsednika Crne Gore i konkretan napredak na putu ka Evropskoj uniji. Budite uvereni da će Nemačka nastaviti da podržava Crnu Goru kao partnera. Raduje me da Vas lično upoznam", napisao je Štajnmajer Milatoviću.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija