• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

29.06.2024

10:26

Tinejdžer se udavio u Dunavu nedaleko od Kladova! Ušao u reku da se rashladi i nestao u reci naočigled svog oca

tanjug

Balkan

Tinejdžer se udavio u Dunavu nedaleko od Kladova! Ušao u reku da se rashladi i nestao u reci naočigled svog oca

Podeli vest

Rumunski tinejdžer (17) udavio se juče popodne oko 17 sati u Dunavu, u blizini Kladova, kada je sa ocem u drugovima izasao na plažu.

Dečak je sa drugovima ušao u Dunav, na levoj rumunskoj obali, da se rahladi i malo okupa iako nije bio dobar plivač, dok je otac pecao. 

U jednom trenutku nejga je zahvatila jaka struja i on je počeo da se davi i doziva pomoć, ali nažalost otac koji je neplivač je ostao na obali i bespomoćno je geledao kako se on davi. 

Nakon višesatnog traganja, ronilačko spasilčka ekipa izvukla je beživotno telo sedamnaestogidišnjeg dečaka iz Dunava samo desetak metara od mesta gde je poslednji put viđen.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija