• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.08.2019

10:15

PREMIJERKA UPOZORILA: KAD STE MRTVI, MRTVI STE! Nezapamćen uragan preti Karibima!

Vesti

PREMIJERKA UPOZORILA: KAD STE MRTVI, MRTVI STE! Nezapamćen uragan preti Karibima!

Podeli vest

Premijerka Mia Motli zatvorila je škole i vladine kancelarije širom Barbadosa


Na velikom delu istočnog karipskog ostrva Barbados proglašena je vanredna situacija jer se tropska oluja Dorijan približila regionu, preteći da će se pretvoriti u mali uragan za koji su prognostičari rekli da bi u narednim danima mogao da dođe i do Portorika.

Premijerka Mia Motli zatvorila je škole i vladine kancelarije širom Barbadosa, upozoravajući ljude da ostanu u zatvorenom, preneo je AP.

- Kada ste mrtvi, mrtvi ste - rekla je ona u televizijskom obraćanju krajem nedelje i savetovala ljude da ostanu unutra i odmore se.

Američki nacionalni centar za uragane izdao je upozorenje na uragan za Santu Luciju i upozorio na mogućnost tropskih oluja na Barbadosu, Martiniku, Sent Luciji i Sent Vincentu. 

Očekuje se da će oluja na Barbadosu i obližnjim ostrvima domneti između 8 i 20 centimetara kiše, sa izolovanim količinama od 25 centimetara.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija