• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

01.09.2019

17:33

KRATKO, ALI UBITAČNO! Zaharova odgovorila Poljacima!

Vesti

KRATKO, ALI UBITAČNO! Zaharova odgovorila Poljacima!

Podeli vest

Portparolka ruskog Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova je, povodom odluke Varšave da ne pozove Rusiju na obeležavanje godišnjice početka Drugog svetskog rata, izjavila da je stav poljskih vlasti po tom pitanju - glup!

Ona je, konkretno, prokomentarisala izjavu zamenika ministra inostranih poslova Poljske Šimona Šinkovskog vel Senk, koji je rekao da Rusija nije pozvana na obeležavanje godišnjice, jer su gosti birani prema "savremenim kriterijumima" - pozvane su zemlje EU, članice NATO i Istočnog partnerstva.

"Tako glup stav Varšava dugo vremena nije zauzimala", napisala je Zaharova na svom profilu na Fejsbuku.

Oglasio se i predsednik Komiteta za međunarodne poslove Saveta federacije Rusije Konstantin Kosačov, koji je rekao da Poljska na ovaj način želi da revidira istorijske činjenice.

(VIDEO) TRAŽIM OPROŠTAJ! Štajnmajer se izvinio Poljacima za nemačke zločine!

U centru Varšave danas su u toku manifestacije povodom 80. godišnjice od početka Drugog svetskog rata. Među gostima nema predstavnika ni iz Rusije, ni iz Srbije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vla

pre 4 godine

Pa poljaci rumuni, nemci, bugari, hrvai, zaista mogu da slave napad na poljsku jer su vrlo brzo ucestvovale u napadima na rusiju, braca po oruzju tada I sada

Stojan

pre 4 godine

Slaviti pocetak nesto tako protiv covecanstva nije normalno ????.

Tomo

pre 4 godine

Nije nam mesto među fašistima i večitim protivnicima. Srbijo pamti. Nema opraštanja. Treba mirne glave iskulirati sve one koji su danas bili u Poljskoj. Živela Srbija i Rusija.

Perica

pre 4 godine

I mi hoćemo u takvu EU ,pa treba da nas je stid

PANTELIJA

pre 4 godine

А РУСИ ВАМ НАПРАВИЛИ ДРЖАВУ. УМЕСТО ДА УЗМУ ПРУСКУ, ОСТАВЕ ВАМ ОНАЈ ПРЦВОЉАК ОД ДРЖАВЕ ШТО СТЕ ИМАЛИ И КОРИДОР КОД ГДАЊСКА (УЗ ЊИХОВУ КОНТРОЛУ) ОНИ КО И ГЛУПИ СРБИ ШТО СУ ДАЛИ ХРВАТИМА ВАМ ДАЛИ ИЗЛАЛЗ НА МОРЕ ОД ПАР СТОТИНА КИЛОМЕТАРА.....

Izbori 2024

Vesti

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija