• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda/Informer

17.04.2020

22:27

MISTERIOZNI DRONOVI UNIŠTAVAJU TERORISTE U SIRIJI! Moskva nije potvrdila da je reč o njenim letelicama! AKO NISU RUSKI, ČIJI SU?!

Vesti

MISTERIOZNI DRONOVI UNIŠTAVAJU TERORISTE U SIRIJI! Moskva nije potvrdila da je reč o njenim letelicama! AKO NISU RUSKI, ČIJI SU?!

Podeli vest

Drugi dan zaredom nepoznate bespilotne letelice, za koje se smatra da su ruske ili sirijske, pravile su pustoš na džihadističkim snagama na severozapadu Sirije

Prema izveštaju sa severozapada Sirije, veliki broj bespilotnih letelica napao je pobunjenike džihadiste u oblasti Al-Gab Rain i Džabal Al-Zavija, uzrokujući žrtve u redovima Hadžat Tahrir Al-Šama i njihovih saveznika.

Ovaj napad bio je veći od jučerašnjeg udara bespilotnih letelica, koji je ciljao na neka vozila koja su putovala severnim regionom ravnice Al-Gab.

Al-Masdar Njuz je kontaktirao vojsku kako bi potvrdio da li su te udare izvršili oni ili ruske oružane snage.

NATO ISMEJAO ĐUKANOVIĆA, POSLAO MU STELT AVIONE I STELT MEDICINSKU POMOĆ! Niko nikad nije tako brutalno i brzo PLATIO CENU ZA IZDAJU SRBA I SRBIJE!

Ovaj poslednji niz napada verovatno će dodatno pokrenuti ruske i sirijske oružane snage, jer je SAA prijavila artiljerijske udare na položaje džihadista u istom području.

U isto vreme, džihadistički pobunjenici nastavljaju da premeštaju pojačanja na linije fronta u Idlibu, dok se pripremaju za novu bitku u regionu Džabal Al-Zavija.

BUGARI, AJDE BRŽE TO, SRBIJA NEMA VREMANA ZA VAŠE... Premijer Bojko Borisov najzad poslao poruku od KLJUČNE VAŽNOSTI ZA NAŠU ZEMLJU!

Ruska vojska u svom arsenali ima brojne vrste dronova, a pretpostavlja se da je neke od njih prebacila i u Siriju i da ove bespilotne letelice pružaju pomoć Asadovoj vojsci u brobi sa ISIS.

Pgledajte neke od ruskih vijnih dronova!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija