• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

23.04.2020

21:33

MISLIM DA IM VIŠE NEĆEMO SLATI NOVAC, A MOGUĆE DA ĆE USLEDITI JOŠ ODLUČNIJI POTEZ! Pompeo tvrdi da će Amerika ostati odlučna u svoj odluci!

Vesti

MISLIM DA IM VIŠE NEĆEMO SLATI NOVAC, A MOGUĆE DA ĆE USLEDITI JOŠ ODLUČNIJI POTEZ! Pompeo tvrdi da će Amerika ostati odlučna u svoj odluci!

Podeli vest

Nije isključeno da Vašington nikada neće obnoviti finansiranje Svetske zdravstvene organizacije (SZO), koje je suspendovala administracija američkog predsednika Donalda Trampa, zbog načina na koji je ta organizacija rukovodila pandemijom virusa korona, izjavio je američki državni sekretar Majk Pompeo u intervjuu za TV "Foks Njuz"

- Mislim da Vašington nikada neće ponovo slati novac američkih poreskih obveznika u SZO. Moguće je da će uslediti još odlučniji potez od ovog - istakao je Pompeo.

On je naglasio i da Sjedinjene Američke Države treba ozbiljno da se pozabave Svetskom zdravstvenom organizacijom, naglasivši da je SZO pretrpela reformu 2007. godine i da ovo nije prvi put da se pojavljuju problemi u organizaciji koja je deo Ujedinjenih nacija.

AMERIKANCI NE VERUJU TRAMPOVIM INFORMACIJAMA O KORONI! Samo 28 odsto stanovništva redovno prati predsednika SAD, A EVO KOLIKO JE NJIHOVO POVERENJE!

- To je neophodno i potrebna je strukturna reforma Svetske zdravstvene organizacije - smatra Pompeo.

On nije hteo da komentariše navode da će SAD formirati sličnu organizaciju.

Podsetimo, prethodno je američki predsednik Donald Tramp izjavio da će SAD prestati da finansiraju SZO. Trampova administracija krivi tu organizaciju za nedovoljno operativno reagovanje na pandemiju virusa korona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija