• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

23.04.2020

20:37

AMERIKANCI NE VERUJU TRAMPOVIM INFORMACIJAMA O KORONI! Samo 28 odsto stanovništva redovno prati predsednika SAD, A EVO KOLIKO JE NJIHOVO POVERENJE!

Vesti

AMERIKANCI NE VERUJU TRAMPOVIM INFORMACIJAMA O KORONI! Samo 28 odsto stanovništva redovno prati predsednika SAD, A EVO KOLIKO JE NJIHOVO POVERENJE!

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp svakoga dana iznosi reagovanje države na koronavirus, pa ipak, malo Amerikanaca redovno gleda ili veruje Trampu kao izvoru informacija o pandemiji, pokazalo je novo istraživanje Centra za istraživanje javnih poslova Asošijeted presa-NORC

Samo 28 odsto Amerikanaca je navelo da redovno dobija informacije o korona virusu od Trampa, dok mnogi to povremeno rade.

Visoko poverenje u ono što predsednik SAD govori javnosti ima 23 odsto Amerikanaca, dok mu 21 odsto veruje umereno.

Poverenje u Trampa je veće među njegovim pristalicama, iako samo polovina republikanaca navodi da ima puno poverenja u Trampove informacije o pandemiji.

NENSI TRESE PARANOJA! Čelnica američkog kongresa tvrdi da Putin ucenjuje Trampa!


Oko 30 procenata umereno veruje njegovim informacijama, a 22 procenta kaže da imaju malo poverenja ili ne veruju u ono što on govori o COVID-19.

Iako mnogi republikanci dovode u pitanje kredibilitet Trampa tokom pandemije, ogromna većina od 82 procenata navodi da i dalje odobrava njegov rad.

To je pomoglo da predsednikov ukupni rejting odobravanja ostane stabilan na 42 procenta, otprilike koliko je iznosio i poslednjih nekoliko meseci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija