• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti/Informer

07.05.2020

21:39

ŠTA REĆI... NEMAČKA NOVINARKA OPTUŽILA BIVŠEG PREDSEDNIKA FRANCUSKE ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE! On ima 94, a ona 37 godina!

Vesti

ŠTA REĆI... NEMAČKA NOVINARKA OPTUŽILA BIVŠEG PREDSEDNIKA FRANCUSKE ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE! On ima 94, a ona 37 godina!

Podeli vest

Nemačka novinarka An-Katerine Štrake podnela je tužbu protiv 94-godišnjeg bivše predsednika Francuske Valeri Žiskara d'Estena

Ona ima 37 godina, a u tužbi eks-predsednika Francuske tereti - ni manje ni više - za „seksualno uznemiravanje"!  Dakle, uprkos tome što je 57 godina mlađa!

Tvrdi da se „incident"  2018. godine - „za vreme fotografisanja". Navela je da je zamolila d'Estena da se slika s kamermanom i ton-majstorom i istakla:
        
- Tada mi je stavio ruku na stražnjicu. Nisam uspela da je uklonim.

    
  Nemačka novinarka je takođe otkrila da ju je bivši francuski predsednik - prilikom opraštanja - poljubio u obraz i šapatom joj poželeo „slatke snove".

BAŠ SE NIČEG NE STIDE! PENTAGON OPET PREKRAJA ISTORIJU DRUGOG SVETSKOG RATA! Ruse gotovo i ne pominju, samo su oni pobedili Hitlera!

  
Da bi sve bilo baš "zapadnoĆ, u D'Estenovo ime je Olivije Revola, njegov predstavnik za javnost, izjavio da se eks-šef francuske države „ne seća ničega vezanog za sastanak sa (nemačkom) novinarkom".

Ona ni u tužbi ni u onom što je rekla povodom nje - nije objasnila zbog čega je o „incidentu" ćutala bezmalo pune dve godine

 D'Esten je bio na čelu Francuske od 1974. do 1981.  Uzgred, bivša pomoćnica američkog potpredsednika Džoa Bajdena, Tara Rid, optužila ga je za seksualno spopadanje.

Tvrdi da ju je Bajden 1993. godine u jednom od hodnika Kongresa SAD bez dozvole poljubio, dodirivao i „insistirao na intimnoj bliskosti".

TRAMP ZADAO BRUTALAN UDARAC DUBOKOJ DRŽAVI! ŠUT KARTA ZA ENTONIJA FAUČIJA! Kontrolisao je šest predsedika Amerike, a radio za Gejtsa, Tarnera, Rokfelera...

Izjavila je da je bila otpuštena čim je optužila Bajdena za „seksualno nasilje".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija