• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.05.2020

13:51

DOKTOR SUSPENDOVAN ZBOG KORONE?! Indijska policija tukla lekara koji se bunio zbog nedostatka zaštitne opreme?!

Vesti

DOKTOR SUSPENDOVAN ZBOG KORONE?! Indijska policija tukla lekara koji se bunio zbog nedostatka zaštitne opreme?!

Podeli vest

Jedno udruženje lekara u Indiji saopštilo je da je policija u toj zemlji fizički napala jednog lekara zato što se pobunio zbog manjka raspoložive lične zaštitne opreme tokom pandemije korona virusa

Kako navodi AP, do napada je došlo juče u gradu Viškapatnam u indijskoj država Andra Pradeš, a sve je dokumentovano video snimcima objavljenim na društvenim mrežama, na kojima se može videti kako pripadnik policije šutira lekara, inače anesteziologa u jednoj državnoj bolnici.

Prema pisanju lista "Hindustan tajms", taj doktor je prošlog meseca suspendovan zbog tvrdnji da vlasti lekarima ne obezbeđuju dovoljne količine zaštitne opreme.

Policija, međutim, tvrdi da je lekar zatečen kako, u alkoholisanom stanju, izaziva nered na jednom autoputu.

Pripadnik organa reda koji ga je šutirao suspendovan je sa dužnosti.

Lekar nije bio dostupan za komentar povodom incidenta, koji je, kako navodi AP, jedan u nizu napada na zdravstvene radnike koji su se u Indiji dogodili od izbijanja pandemije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija