• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

27.05.2020

13:25

KOGA ZANIMA MIŠLJENJE UKRAJINSKOG PATULJKA? Ambasador rekao da bi nemačko ukidanje sankcija Rusiji bio ŠAMAR za njih, Šreder ga pokopao!

Vesti

KOGA ZANIMA MIŠLJENJE UKRAJINSKOG PATULJKA? Ambasador rekao da bi nemačko ukidanje sankcija Rusiji bio ŠAMAR za njih, Šreder ga pokopao!

Podeli vest

Brojni predlozi nemačkih političara o ukidanju sankcija Rusiji su "šamar" Ukrajincima, izjavio je ukrajinski ambasador u Nemačkoj Andrej Meljnik u intervjuu za list "Potsdamer nojste nahrihten”. S druge strane, bivši nemački kancelar Gerhard Šreder poručio je da mišljenje ukrajinskog ambasadora nikog ne interesuje i čak ga nazvao "patuljkom"

Brojni predlozi nemačkih političara o ukidanju sankcija Rusiji su „šamar” Ukrajincima, izjavio je ukrajinski ambasador u Nemačkoj Andrej Meljnik u intervjuu za list „Potsdamer nojste nahrihten”. S druge strane, bivši nemački kancelar Gerhard Šreder poručio je da mišljenje ukrajinskog ambasadora nikog ne interesuje i čak ga nazvao "patuljkom"

Naime, ukrajinski ambasador ovako je odreagovao na sve češća mišljenja koja se čuju u Nemačkoj o potrebi ukidanja antiruskih sankcija. U maju je ministarka za evropska pitanja Brandenburga Katrin Lang nazvala antiruske sankcije besmislenim i pozvala Berlin da ih ukine. Pre toga, sličnu izjavu dao je i šef nemačko-ruskog foruma Matijas Placek, a ovim povodom oglašavao se i bivši nemački kancelar Gerhard Šreder.

 

 

- Mi, Ukrajinci, hteli bismo mnogo oštrije sankcije protiv Moskve. Ali, to politički nije ostvarivo - istakao je diplomata.

S druge strane, Šreder je objavio audio-podkast u kom je ukrajinskog ambasadora nazvao "patuljkom" i izjavio da njegova kritika nikoga ne interesuje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marki

pre 4 godine

Шредер је послао немачку војску у напад на Југославију у 1999.

zoma

pre 2 godine

Svi znamo kako je Sreder bio zagovornik bombardovanja Srba, do unistenja. Nekad su se i nacisti Zgrazavali nad zlocinima koje su pocinili ustase i balisti nad Srbima, a devedesetih se svrstao na stranu ustasije i balista. Mozda je jazavac promenio dlaku ali cud ne......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija