• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

21.06.2020

15:39

JEZIVA SCENA U AVIONU! Carinici šokirani hororom koji su zatekli u letelici iz Ukrajine!

Vesti

JEZIVA SCENA U AVIONU! Carinici šokirani hororom koji su zatekli u letelici iz Ukrajine!

Podeli vest

Kanadske vlasti pokrenule su istragu nakon što je 500 kučića – od čega 38 mrtvih – pronađeno u avionu ukrajinske kompanije UIA na aerodromu u Torontu, saopštili su danas zvaničnici, preneo je “Gardijan”.

Preživeli francuski buldozi, popularna rasa u Kanadi, bili su dehidrirani, slabi i povraćali su kad su pronađeni u avionu iz Ukrajine koji je sleteo na aerodrom "Pirson" 13. juna. Kanadska Agencija za inspekciju hrane saopštila je da će o daljim merama odlučiti po okončanju istrage.

Jedan vlasnik psa koji je došao po svoju životinju iz aerodromskog teretnog prostora, gde je prošle subote pronađena štenad francuskog buldoga, rekao je da je prizor bio “horor”.

- Bila je to noćna mora – rekao je on.

Foto: printscreen

Francuski buldog

UIA je izrazila "saučešće zbog tragičnog gubitka života životinja" na njihovom letu i navela da sarađuje sa lokalnim vlastima.

Skot Viz sa Univerziteta Gvelf rekao je da je prodaja kučića u Kanadi veoma profitabilna. Kupci uglavnom veruju da se životinje uzgajaju u Kanadi, ali on kaže da u stvarnosti “mi ne znamo na koje načine mnogi od njih dolaze, gde odlaze i odakle dolaze”.

- Ovde postoji potencijalno neka komponenta organizovanog kriminala… Rekli ste 500 buldoga – ako se oni prodaju za 3.000-4.000 dolara po psu, to je ogromna svota novca – rekao je Viz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija