• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

23.12.2020

09:13

NAPADAČ IZ FRANCUSKE NAĐEN MRTAV! Tri policajca ubijena dok su spasavala ženu koju je napao muž

Vesti

NAPADAČ IZ FRANCUSKE NAĐEN MRTAV! Tri policajca ubijena dok su spasavala ženu koju je napao muž

Podeli vest

Muškarac koji je osumnjičen da je ubio trojicu francuskih policajaca pronađen je mrtav, javljaju svetski mediji

Ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanin objavio je na svom Tviter nalogu da je napadač mrtav.

Policajci su stradali prilikom intervencije zbog porodičnog nasilja. Prema navodima medija, kada su policajci stigli u jednu kuću u udaljenom selu, 48-ogodišnji muškarac je pucao na njih i zapalio kuću.

Žena, za koju se navodi da je žrtva nasilja u porodici, pobegla je na krov kuće, a policija je uspela da je spasi. Stradali policajci imali su 21, 37 i 45 godina, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija