• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug / Informer

21.03.2021

15:49

SAMIT EU BIĆE ODRŽAN PUTEM VIDEO KONFERENCIJE! Masovna imunizacija jedna od tema sastanka!

Vesti

SAMIT EU BIĆE ODRŽAN PUTEM VIDEO KONFERENCIJE! Masovna imunizacija jedna od tema sastanka!

Podeli vest

Samit Evropske unije koji je trebalo da bude održan 25. i 26. marta u Briselu, biće održan putem video konferencije zbog povećanog broja zaraženih od korona virusa širom Evrope, izjavio je danas portparol EU

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel odlučio je da se samit održi u četvrtak i petak onlajn, pozivajući se na porast slučajeva kovid-19 u državama članicama, napisao je na Tviteru njegov portparol Baren Lejt, preneo je Rojters.

Treći talas kovid-19 povećava broj zaraženih na dnevnom nivou usled vrlo zaraznih varijanti korona virusa koje primoravaju vlade da ponovo uvedu restriktivne mere.

Lideri EU trebalo je da lično razgovaraju o tome kako da ubrzaju vakcinaciju širom bloka, kao i o industrijskoj politici i odnosima sa Turskom i Rusijom, navodi se u nacrtu završnog saopštenja u koji je Rojters imao uvid.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija