• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SD/Informer

06.04.2021

22:15

VUČIĆEVA VAKCINACIJA PRVA VEST U KINI, NAROD ODUŠEVLJEN SRPSKIM PREDSEDNIKOM - ON JE NAŠ PRIJATELJ! Za nekoliko sati čak 115.000 lajkova! /VIDEO/

Vesti

VUČIĆEVA VAKCINACIJA PRVA VEST U KINI, NAROD ODUŠEVLJEN SRPSKIM PREDSEDNIKOM - ON JE NAŠ PRIJATELJ! Za nekoliko sati čak 115.000 lajkova! /VIDEO/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vakcinisao se danas u Rudnoj Glavi, a njegova vakcinacija postala je viralna širom Narodne Republike Kine

On je u Zdravstenoj stanici Doma zdravlja "Dr Veroljub Cakić" Majdanpek primio prvu dozu vakcine kineskog Sinofarma. 

Na kineskoj verziji društvene mreže TikTok pojavio se video klip vakcinacije predsednika Vučića koji je za kratko vreme postao viralan u Kini. Naime, verovali ili ne, ovaj klip ima preko 1.500 komentara i više od 115.000 lajkova.

Njegov izraz lica pokazuje toplinu njegovog srca, on je naš prijatelj na prvi pogled, ovaj čovek je veliki prijatelj naše velike Kine, živelo srpsko-kinesko prijateljstvo, želim da se ponovo vrati u Kinu, samo su neki od komentara koji pokazuju oduševljenje građana Kine srpskim predsednikom.

Poznata televizijska kineska kuća "CCTV News" na ovoj društvenoj mreži objavila je snimak vakcinacije i prenela Vučićeve reči "osećam se sjajno".

Naime, novinarka koja je snimala trenutak vakcinisanja, upitala je predsednika kako se oseća nakon primljene prve doze, na šta je on kratko odgovorio: "Osećam se sjajno!"

Evo kako je to izgledalo: Pogledajte i samo neke od mnogih komentara Kineza na društvenim mrežama povodom vakcinisanja predsednika Srbije:

Foto: Printskrin

Iz Kine nam se preko društvenih mreža javila i jedna osoba koja je oduševljena našim predsednikom i procesom imunizacije u našoj zemlji.

U poruci se između ostalog navodi kako sada dosta njih želi da poseti našu zemlju, nakon što se pandemija koronavirusa završi.

- I pretpostavljala sam da je vaš predsednik ljubazna osoba - stoji u poruci.

- Ja sam još živ. Krećem se. Super je primiti vakcinu. Ništa ne osećam, a možda postanem i malo pametniji. Obavestiću vas narednih dana - našalio se predsednik nakon što je primio prvu dozu u lokalnoj ambulanti, ukazujući tako na značaj vakcinacije.

Foto: Printskrin

Njega je vakcinisala doktorka Anita Repeđić, kojoj je Vučić, prilikom ulaska, predao buket cveća, što je posebno oduševilo prisutne. 

Doktorka je, posle davanja vakcine, predsedniku poručila:

- Vidimo se za tri nedelje, za drugu dozu. 

SRBIJA NEĆE POKLEKNUTI, RUSIJA I KINA JE NE SMEJU PRODATI! Stari "dobri" Zapad uložio je silne godine i milione u demonizaciju i sputavanje Srba, on neće odustati...

Pogledajte trenutak vakcinisanja predsednika Srbije: 

Novi kontigent od pola miliona doza vakcina kineskog proizvođača stigao je juče u Srbiju. Ukupno smo od Kine dobili 2.500.000 doza.

Foto: Printskrin

Podsetimo, Vučić je dao veliki intervju za kinesku televiziju u kome je naveo da je Kina pravi prijatelj Srbije jer se našla da joj pomogne u nevolji.

MOSKVA UPUTILA ULTIMATUM AMERIMA I ZAPADU - IMATE MESEC DANA DA ODLUČITE! Ako ne prevlada razum svet će se suočiti sa katastrofom!

Zahvaljujući dobrim odnosima dve zemlje, Srbija je uspela da nabavi veliki broj vakcina zbog čega je postala jedan od lidera u kontinentalnom delu Evrope po broju vakcinisanih stanovnika i jedna od prvih u svetu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa iz Beograda

pre 3 godine

Jbt ceo svet se vrti oko nas svi pricaju mnogo smo jaki,a kad otvorim frizider samo parizer budzav sir i dezert Vucic.

Informer stalno laže

pre 3 godine

Hobite, ti si mu uz Vulina jedini siguran. Bravo. U redu je. Nema više potrebe. S njim si do kraja. Respect. A kraj je....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija