• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

07.04.2021

17:55

STRAVIČAN ZLOČIN UZDRMAO SLOVENIJU! Osumnjičena da je ubila baku!

Vesti

STRAVIČAN ZLOČIN UZDRMAO SLOVENIJU! Osumnjičena da je ubila baku!

Podeli vest

U Sloveniji, mesto Bertoki kod Kopra u utorak je došlo do ubistva 85-godišnje žene, a za zločin je osumnjičena njena 31-godišnja unuka koja je pritvorena

Nešto pre 20 sati muškarac iz Bertoka obavestio je policiju da je u kući našao mrtvu ženu, slovenačku državljanku, a smrt 85-godišnje meštanke potvrdio je lekar.

- Odmah smo započeli intenzivno prikupljanje obaveštenja, s čime nastavljamo - kazao je na konferenciji za novinare Dejan Grandič, kriminalista iz koparske policije.

- Tokom noći policija je uhapsila 31-godišnjakinju, takođe slovenačku državljanku, koja se sumnjiči za krivično delo ubistva - dodao je ne otkrivajući identitet osumnjičene, ali mediji, pozivajući se na lokalne meštane, navode kako je reč o unuci ubijene.

Foto: Pixabay

Ona još nije ispitana, a sumnja se da je krivično delo počinila oštrim predmetom, navela je policija u saopštenju, ne precizirajući da li je reč o nožu i da li je policija, koja je sinoć pretraživala i kante za smeće u okolini kuće, predmet našla.

Mesto događaja obišli su i dežurni sudija istrage te državni tužilac.

- Zbog toka istrage još nije moguće dati podatke u vezi s pritvorenom osobom - objasnio je Grandič, dodavši da motiv zločina još treba utvrditi te da osumnjičena do sada nije bila u krivičnim postupcima.

Dodao je da osumnjičena ostaje u pritvoru i da više detalja o slučaju ne može da iznese u interesu istrage koja se nastavlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23