• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

19.06.2021

16:16

Megan LAGALA?! Iscureli SOČNI DETALJI KOJI POTRESAJU DVOR - Odbijala je našu pomoć!

Vesti

Megan LAGALA?! Iscureli SOČNI DETALJI KOJI POTRESAJU DVOR - Odbijala je našu pomoć!

Podeli vest

Tvrdnje Megan Markl da joj kraljevska porodica nije ponudila pomoć kada se udala za princa Harija nisu tačne, tvrdi grofica od Veseksa Sofija, supruga kraljičinog sina princa Edvarda

Ona je ranije istakla da se i sama ponudila da bude tu za Megan, ali kako tvrdi, ona je to odbijala.
Rebeka Ingliš, stručnjakinja za kraljevsku porodicu navela je na Tviteru "da joj je rečeno da su Kejt Midlton i grofica Sofija više puta kontaktirale Megan Markl".

Kako je napisala, više puta su zvale Megan nakon što je u dokumentarcu izrazila koliko je bila nesrećna, ali su obe "odbijene".


Megan je, podsetimo, izjavila da - ne postoji mnogo ljudi koji je pitaju da li je dobro i kako se oseć a - izjavila je.

Tada je, sa suzama u očima rekla da se ne oseća dobro. Ova izjava bila je prvi pokazatelj da će Megan i princ Hari napustiti kraljevsku porodicu.

U aprilu 2019. godine Kejti Nikol, stručnjakinja za pitanja britanske kraljevske porodice, rekla je da je kraljica grofici Sofiji "dala ulogu mentorke za Megan" i da je tada izgledalo da su "u dobrim odnosima".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija