• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Net.hr

12.07.2021

10:16

ONA IMA 7.000 KLIJENATA - SPONZORUŠA  ZARADILA HRPU LOVE OD SVOJIH ROBOVA! /FOTO/VIDEO/

Printscreen/Youtube/Diamond Diva Princess

Vesti

ONA IMA 7.000 KLIJENATA - SPONZORUŠA ZARADILA HRPU LOVE OD SVOJIH ROBOVA! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Poslovna žena Dajmond Diva Princes otkrila je da su joj "robovi" platili milione zbog lepote

"Tatice sponzori", od kojih su mnogi oženjeni, a kreću se od političara do inženjera i pilota čak su i finansirali izgradnju njene kuće i poklanjali joj svoje. Dajmond koja ne želi da otkriva svoje pravo ime i godine, kaže da se ne oseća krivom što je muškarcima dopustila da finansiraju njen život jer ih to čini "najsrećnijim do sada".

Bivša manekenka radila je kao domina od 2004. godine, kada su muškarci slali poruke preko stranice moleći je da joj uplate novac. Ona insistira da u njenom poslu nema ničeg s*ksualnog, kaže da ne daje ništa zauzvrat - iako muškarci plaćaju najmanje 100 dolara za slike (na kojima nema golotinje ili s*ksi poza).

Stalni kupci takođe mogu da pričaju s njom telefonski po ceni od 50 dolara po minuti ili mogu da kupe kratke video zapise o njenom životu.

Foto: Printscreen/Youtube/Diamond Diva Princess


"2004. godine jedan obožavatelj me kontaktirao putem moje stranice i rekao da želi biti da bude svinja koja plaća, rob za novac. Rekao mi je da postoje muškarci koji žele da potroše sve pare na lepu, nedostižnu ženu, a zauzvrat ne dobiju apsolutno ništa. Mislila sam da to zvuči zaista sjajno. Prvi put mi je platio 100 dolara, uz napomenu "za to što si ku*ka i lepa". Osnovala sam klub na internetu i kontaktiralo me puno "svinja koje plaćaju", rekla je i dodala:

- U pitanju je viteštvo - nedostupna dama koju treba staviti na pijedestal i pokloniti se. Moji robovi kažu da žele da posvete svoj život služenju i zadovoljavanju mene - rekla je Dajmond.

Ona ima 7.000 klijenata, ali kaže da samo nekoliko stotina redovno daje doprinose, od kojih su joj mnogi odani već 17 godina. Iako ima nekoliko "kupaca" u dvadesetim, većina ih je u dobu od 40 do kasnih 69 godina.

- Imala sam jednog čoveka koji je dobio nasledstvo od 10.000 američkih dolara. Potrošio ih je na mene u roku nekoliko dana - tvrdi ona i dodaje:

- Jedan je na mene potrošio 30.000 dolara u jednom danu. Drugi je potrošio 20.000 dolara za nešto više od sat vremena. Mnogi od njih troše stotine hiljada, jedan je potrošio skoro 300.000 dolara, a zatim je imao srčani udar - iako se sada oporavlja - rekla je.

Kaže da plaćaju izgradnju njene kuće koja ima ugradni ormar sa kristalnim lusterom. Oni joj plaćaju sve.

- Želim najbolje od svega, svako dana - šampanjac, kavijar, zlato od 24 karata, čak i moje čaše za šampanjac koštaju 500 dolara jer su napravljene od kristala - zaključila je domina.

Foto: Pixabay

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija