• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

07.09.2021

21:53

PARIZ NA NOGAMA, UKRADEN NAKIT U VREDNOSTI OD 10 MILIONA EVRA! Napadnuta zlatara na centru grada, blizu hotela "Ritz" - DA NISU PINK PANTERI?!

Vesti

PARIZ NA NOGAMA, UKRADEN NAKIT U VREDNOSTI OD 10 MILIONA EVRA! Napadnuta zlatara na centru grada, blizu hotela "Ritz" - DA NISU PINK PANTERI?!

Podeli vest

Naoružani pljačkaši upali su u utorak u draguljarnicu Bvlgari na luksuznom trgu Place Vendome u Prizu i oteli nakit vredan 10 miliona evra

Tri naoružane i maskirane osobe opljačkale su nešto pre podneva nedavno preuređenu zlataru na trgu u središtu Pariza, blizu hotela "Ritz".

Trojica su pobegla automobilom, a četvorica pomagača odjurila su na skuterima.

ŠAH MAT, KIJEV JE U DONBASU SVE OČEKIVAO OSIM OVOG! Dve republike će funkcionisati kao jedna u skladu sa zakonodavstvom Rusije!

Tri muškarca koja su pobegla autom, napustili su vozilo, i beg nastavili peške pre nego što ih je policija uhvatila.

I druge prodavnice nakita u Parizu poslednjih meseci bile na meti pljačkaša.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija