• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tass.ru

20.10.2021

15:12

PUTIN UPUTIO ŽESTOKE KRITIKE NEVAKCINISANIMA, imate dve opcije!

AP/Photo

Vesti

PUTIN UPUTIO ŽESTOKE KRITIKE NEVAKCINISANIMA, imate dve opcije!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin obratio se građanima i apelovao da se vakcinišu protiv koronavirusa, jer se radi o zaštiti njihovog zdravlja i života

- Skrećem pažnju čelnicima konstitutivnih entiteta Federacije Rusije na potrebu povećanja stope vakcinacije i, naravno, još jednom pozivam sve naše građane da se vakcinišu - rekao je šef ruske države na sastanku sa vladom u sredu.

- Radi se o vašoj zaštiti, o vašoj bezbednosti, o životu, na kraju, o zdravlju vaših bližnjih - rekao je.

Putin je skrenuo pažnju na činjenicu da nizak nivo vakcinacije u zemlji dovodi do opasnih posledica i naglasio da vakcinacija zapravo smanjuje rizik od bolesti ili ozbiljnih komplikacija posle bolesti.

S tim u vezi, predsednik je rekao da u potpunosti podržava predloge novih mera. Putin je podelio svoja zapažanja u vezi sa nespremnošću mnogih ljudi, čak i onih oko njega, da se vakcinišu protiv kovida.

- Gledam bliske ljude, čak svoje prijatelje. Ponekad je, da budem iskren, čak i čudno, naši razgovori su čudni - primetio je Putin.

Prema njegovim rečima njihove odluke da se ne vakcinišu su veoma čudne i neshvatljive, jer je  reč o školovanim i obrazovanim ljudima.

- Ne razumem šta se dešava - izrazio je predsednik zbunjenost.

On je naglasio da je pouzdanost ruskih vakcina nesumnjiva.

- Imamo pouzdane, efikasne vakcine i želim da ponovim ovo. Imamo samo dva načina da prebrodimo ovaj period: razbolimo se i vakcinišemo, ali bolje je da se vakcinišemo. Zašto čekati bolest i njene teške posledice - rekao je Putin.

Obratio se građanima i zamolio ih da pokažu odgovornost, da preduzmu sve neophodne mere kako bi zaštitili sebe, svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brutalan

pre 2 godine

I putin je globalistički poslušnik koji je naravno prividno protivnik zapada a u stvari je isto krvni srodnik onih vladara u tako zvanoj senci .Kada posložite agende samo od prvog velikog svetskog rata, car nemačke i car rusije dva brata od strica ratuju sa svojim ovcama.Drugi svetski rat nemačka se naoružava i ceo svet gleda i nije prošlo 20 godina i krvoproliće se nastavljaZavršava se rat hitlera tajno sklanjaju , a staljin pravi pomor među svojim ovcama u velikom toru.Svi ovi danas koji su navodno na nekoj vlasti laju u javnosti jedan na drugog radi samo javnog privida u pravdi i nepravdi.Blago ovcama jer slepo veruju svojim nametnutim od drugih čobanima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija