• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok.rs

08.11.2021

17:21

AMERI SU OVO KRILI KAO "ZMIJA NOGE", ZAHAROVA OTKRILA KAKO JE NULANDOVA NAPUSTILA MOSKVU! Dobila je konkretan zadatak, sada SAD znaju šta moraju...

Vesti

AMERI SU OVO KRILI KAO "ZMIJA NOGE", ZAHAROVA OTKRILA KAKO JE NULANDOVA NAPUSTILA MOSKVU! Dobila je konkretan zadatak, sada SAD znaju šta moraju...

Podeli vest

Vašington mora da preduzme praktične korake kako bi poboljšao odnose sa Moskvom, rekla je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova u emisiji "Nedeljno veče sa Vladimirom Solovljevim" na TV kanalu "Rusija 1"

Tako je odgovorila na pitanje da li postoji šansa da se reši vizna kriza i reše drugi problemi sa Sjedinjenim Državama.

- Ovo nije šansa, ovo je konkretan zadatak sa kojim je gospođa Nuland napustila teritoriju Ruske Federacije. Ako žele da krenu dalje, u bilo kakvu budućnost bilateralnih odnosa, normalnih, uključujući i ovu liniju, moraju da preduzmu niz praktičnih koraka da bi deblokirali situaciju koju su sami doveli u ćorsokak - rekla je Zaharova.

Ranije je američki Stejt department uključio građane Rusije koji žele da podnesu zahtev za američku vizu u kategoriju "beskućnih nacija". Prema dokumentu na sajtu američke diplomatske službe, podnosioci zahteva „beskućnih nacija" su državljani onih zemalja u kojima SAD nemaju konzularno predstavništvo ili je politička situacija "toliko nestabilna da ne dozvoljava američkim diplomatama da razmotre zatev za vizu". 

BUKTI RAT U MAKEDONIJI! MICKOSKI, GRUEVSKI I HODŽA PRAVE NOVU VLADU, Zaev poručuje da im neće dozvoliti da upropaste zemlju!

Takvi kandidati su raspoređeni u konzulat jedne ili više susednih zemalja. Na listi je ukupno deset država, uključujući Somaliju, Venecuelu, Siriju i Iran. Stejt department je pojasnio da Rusi mogu da podnesu zahtev za američku vizu u Varšavi.

Od sredine maja, američka ambasada u Moskvi suspendovala je sve nediplomatske neimigrantske vize, povezujući to sa odlukom ruskih vlasti da zabrane zapošljavanje domaćeg i stranog osoblja. Obustavljeno je i pružanje konzularnih usluga američkih diplomata u Jekaterinburgu i Vladivostoku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
balkanski spinun

pre 2 godine

Ova Zaharova je prava lavica,svaka joj cast.!!!!

balkanski spijun

pre 2 godine

Zaharova je prava lavica,svaka joj cast.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija