• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

01.12.2021

08:30

RUSIJA PODIGLA 10.000 VOJNIKA! Velika vojna vežba na 30 poligona na jugu zemlje! /FOTO, VIDEO/

Printakrin Youtube/Ministarstvo odbrane Rusije

Vesti

RUSIJA PODIGLA 10.000 VOJNIKA! Velika vojna vežba na 30 poligona na jugu zemlje! /FOTO, VIDEO/

Podeli vest

Više od 10.000 vojnika iz sastava motorizovanih i tenkovskih jedinica Južnog vojnog okruga izvodi vojne vežbe na više lokacija na jugu Rusije, saopštila je pres-služba okruga

Oko trećine jedinica svih formacija Južnog vojnog okruga započelo je zimski period obuke - na terenu. Više od 10.000 vojnika je izvelo marš na 30 poligona.

Za ostale jedinice obuka se vrši u kasarnama.


U pitanju je modularni sistem obuke, organizovan na rotacionoj osnovi. On osigurava kompleksnu obuku svih jedinica u toku meseca.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija