• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

01.12.2021

15:16

MASKIRANA I SA KACIGOM NA GLAVI! Ministarka Velike Britanije PROVOZALA SE TENKOM! /VIDEO/

Printscreen/Ria novosti

Vesti

MASKIRANA I SA KACIGOM NA GLAVI! Ministarka Velike Britanije PROVOZALA SE TENKOM! /VIDEO/

Podeli vest

Ministarka spoljnih poslova Britanije Liz Tras tokom posete Estoniji provozala se tenkom

Uoči putovanja u Rigu, gde se održava sastanak ministara spoljnih poslova zemalja NATO-a, šefica britanske diplomatije posetila je Estoniju i kontingent britanskih trupa koji je tamo raspoređen u okviru misije NATO-a

List "Tajms" objavio je snimak sa britanskom ministarkom koja se u maskirnom prsluku i sa kacigom u pratnji vojnika vozi tenkom po poligonu.


Uoči putovanja na sastanak u Rigu, Tras je izjavila da će za nju glavno pitanje biti suprotstavljanje "destabilizujućim akcijama" Rusije i Belorusije.


- Podržavaćemo Ukrajinu i stabilnost na Zapadnom Balkanu, štitićemo njihovu bezbednost. Videli smo tu taktiku Rusije i ranije kada je lažno izjavila da je aneksija Krima bila odgovor na agresiju NATO-a. NATO je savez koji se zasniva na principu odbrane, a ne provokacije. Svaka pretpostavka da NATO provocira Rusije apsolutno je pogrešna - naglasila je ministarka.


Prema njenim rečima, bilo kakve akcije Rusije usmerene na podrivanje slobode i demokratije njihovih partnera "biće strateška greška".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 2 godine

Ona bi mogla da bude i pilot, da vozi miga ! ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija