• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2021

10:59

U britanskim bolnicama 104 pacijenta obolela od omikrona, DO SADA UMRLO NJIH 12!

Vesti

U britanskim bolnicama 104 pacijenta obolela od omikrona, DO SADA UMRLO NJIH 12!

Podeli vest

U Velikoj Britaniji je dosad preminulo 12 ljudi od korona soja omikron, izjavio je danas zamenik premijera Dominik Rab, koji nije želeo da odbaci mogućnost poostravanja antikovid mera pre Božića

Britanija beleži rekordne nivoe novih kovid slučajeva, a zvaničnici i ministri upozoravaju da efekti najnovijeg talasa tek treba da se vide, preneo je Rojters.

OMIKRON SOJ NAJOPASNIJI ZA DECU?! Virus se brže širi, ali...

Omikron je dosad otkriven u najmanje 89 zemalja širom sveta.


Zasad se zna da je veoma zarazan, ali težina bolesti koju izaziva - kovid - i dalje ostaje nepoznanica.

Kao dodatak za 12 smrtnih slučajeva, Rab je kazao da se u bolnicama u Britaniji nalaze 104 pacijenta obolela od omikrona.

Britanska novinska agencija dodaje da svaka odluka o eventualnom ograničavanju božićnih proslava "dolazi sa cenom za premijera Borisa DŽonsona, čiji je autoritet osporen pitanjima o tome da li su on i njegovo osoblje prekršili antikovid mere prošle nedelje".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ocrp

pre 2 godine

Mozda? Neko opasno laze, 100.000 novo inf? Kod mene u zgradi i ulici, nikad cuo da je neko koroniran ali niti omikriran? Svud se slobodno ulazi !!! You mast vear mask ....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17