• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti

28.12.2021

22:37

FOX NEWS SAHRANIO BAJDENA! STARAČKA DEMENCIJA U VRHU SAD može dovesti do rata i naše diskreditacije, PUTIN I SI SE "IGRAJU" SA AMERIKOM!

Vesti

FOX NEWS SAHRANIO BAJDENA! STARAČKA DEMENCIJA U VRHU SAD može dovesti do rata i naše diskreditacije, PUTIN I SI SE "IGRAJU" SA AMERIKOM!

Podeli vest

Politički komentator američkog televizijskog kanala Fox News Čak Devor ocenio je da usporene reakcije Džoa Bajdena i njegove administracije na globalne izazove mogu imati opasne posledice po SAD. Čak i dvesti do rata

- Bajdenova nespretnost provocira Kinu i Rusiju na odlučne i agresivne akcije. Do sledećeg meseca može početi rat u svetu, a Amerika i njeni saveznici, kako stvari stoje, biće potpuno diskreditovani - napisao je Devor.

Nije, međutim, precizirao šta bi to konkretno Rusija i Kina mogle preduzeti.
       
Komentator Fox News je uveren da je svet u opasnosti ne samo zbog nesposobnosti Bele kuće da pravilno sagledava događaje, već i zbog njene nemoći da za kratko vreme donosi ispravne odluke.

       
- Čitav lanac američkog rukovođenja - od vrhovnog komandanta do ministarstava - izgleda da pati od opadanja kognitivnih sposobnosti izazvanog starenjem, a sve dodatno komplikuje nespremnost tih figura zbog ideološke tvrdokornosti da se prilagođavaju stvarnosti - ocenio je Devor.

 

GRENEL RIBAO KURTIJA ZBOG AMERIČKO-EVROPSKOG GASOVODA! Priština ranije odbila američki projekt - MOŽDA HOĆE DA IH SRBIJA I RUSIJA NAKAČE NA TURSKI TOK?

       
U poslednje vreme na Zapadu se redovno lansiraju različiti ratni scenariji, a većina uključuje Rusiju kao protivnika.
       
Moskva je, međutim, više puta saopštavala da nema nameru da ikoga napada.

NEMAČKI EKSPERT JASAN, HRVATSKOJ SE NE SME DOZVOLITI DA DA KORISTI EVRO! ZAGREB U NEVOJI - nije dovoljno samo "srediti se za venčanje", pa...

Pritom je upozoravala da Zapad ničim potkrepljene izjave o „ruskoj opasnosti" koriste samo kao izgovor da NATO svoju vojnu infrastukturu i arsenale što više približi ruskim granicama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija