• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

03.01.2022

18:33

BACILA BEBU U KANTU I NEGIRALA DA SE PORODILA! Lekari joj nisu poverovali ono što su otkrili ih je šokiralo!

Pixabay

Vesti

BACILA BEBU U KANTU I NEGIRALA DA SE PORODILA! Lekari joj nisu poverovali ono što su otkrili ih je šokiralo!

Podeli vest

Afrikanka, koja je uhapšena pod sumnjom da je majka tek rođenog deteta, u početku je negirala da se porodila, ali su naknadni testovi potvrdili da je beba njena

Osoblje aerodroma na africkom ostrvu Mauricijus pronašlo je napuštenu bebu u kanti za otpatke u toaletu aviona. Kako prenosi BBC, uhapšena je žena sa Madagaskara, zbog sumnje da se porodila u avionu i dete ostavila u kanti.

Pomenuti incident se dogodio 1. januara, kad je osoblje aerodroma po sletanju aviona "Er Mauricijus", koji je došao iz Madagaskara, u rutinskoj kontroli pronašlo tek rodenog decaka u kanti za otpatke.

Beba je hitno preneta u državnu bolnicu, a žena koja je osumnjicena da se porodila u avionu i dete ostavila u kanti, je uhapšena.

Iako je ona to negirala, naknadni testovi su potvrdili da je beba njena. Ona je stavljena pod policijski nadzor u bolnici, a beba se oseca dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija