• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

12.01.2022

20:50

BAJDEN UVODI SANKCIJE PUTINU?! SENATORI PREDSTAVILI NACRT ZAKONA UDARU NA RUSIJU! Upotrebiti sve raspoložive mere protiv Moskve!

Vesti

BAJDEN UVODI SANKCIJE PUTINU?! SENATORI PREDSTAVILI NACRT ZAKONA UDARU NA RUSIJU! Upotrebiti sve raspoložive mere protiv Moskve!

Podeli vest

Američki senatori iz reda demokrata predstavili su danas nacrt zakona o uvođenju sveobuhvatnih sankcija najvišim ruskim vladinim i vojnim zvaničnicima, uključujući predsednika Vladimira Putina

Kako se navodi, Bela kuća podržava nacrt zakona o sankcijama protiv Rusije koje predlažu demokrate, pozivajući se na predstavnika Saveta za nacionalnu bezbednost SAD.

Takođe se apeluje da se razmotre "sve raspoložive i odgovarajuće mere" za suprotstavljanje pokretanju gasovoda "Severni tok 2", prenosi agencija Rojters.

Na čelu inicijative je šef komiteta za međunarodne poslove u američkom Senatu Robert Menendez.

GRUŠKO: PROŠIRENJE NATO NOSI RIZIKE NEPRIHVATLJIVE ZA RUSIJU! Moskva jasno stavila do znanja šta joj smeta!

Kako se navodi, sankcije koje demokrate predlažu da se uvedu protiv Rusije mogu obuhvatiti visoke vojne zvaničnike i vladine službenike, uključujući ruskog predsednika Putina, a takođe bi ciljale ključne banke i sistem SVIFT.

NULANDOVA: VAŠINGTON, BERLIN I BRISEL POKUŠAVAJU DA ODLOŽE POČETAK RADA "SEVERNOG TOKA 2"! Sve zavisi od Ukrajine!

Ukrajinske vlasti, kao i brojni zapadni političari, u poslednje vreme navode mogućnost ruske ofanzive na Ukrajinu, iako Moskva kategorički odbacuje sve optužbe tvrdeći da Rusija ne namerava nikoga da napadne.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 2 godine

Ovaj ne mora da bude pijan, ne treba mu ni droga - on je BLESAV sam po sebi, a to je i prvi uslov da budeš američki predsednik!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17