• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok/Informer

23.01.2022

16:33

(VIDEO)  MOŽE LI JASNIJE?! MOSKVA NEĆE TOLERISATI NAPAD KIJEVA I ZAPADA NA DONBAS! Gavrilov: Sve je rečeno, upozorili smo, sada je na...

Vesti

(VIDEO) MOŽE LI JASNIJE?! MOSKVA NEĆE TOLERISATI NAPAD KIJEVA I ZAPADA NA DONBAS! Gavrilov: Sve je rečeno, upozorili smo, sada je na...

Podeli vest

Moskva neće tolerisati napad Kijeva i Zapada na Donbas, izjavio je Konstantin Gavrilov, šef ruske delegacije na pregovorima u Beču o vojnoj bezbednosti i kontroli naoružanja, u eteru Jutjub kanala "Izolenta uživo"

- Sve je jasno rečeno i upozorili smo - nećemo tolerisati napad na naše građane. To je jasno rečeno, rečeno je svim medijima", rekao je on.

Ranije je diplomata rekao da zapadne zemlje blefiraju, koristeći optužbe za „invaziju" na Ukrajinu, kako bi imale dobru pregovaračku poziciju. Istovremeno, on nije isključio provokacije Oružanih snaga Ukrajine na granici, ali je napomenuo da Moskva čini sve da ih spreči.

Rusija je više puta odbacila tvrdnje o navodnoj invaziji, kao i da politika zemlje nikome ne preti, te da se tvrdnje o „agresiji" koriste kao izgovor za raspoređivanje zapadne vojne tehnike u blizini njenih granica.

BLINKEN OPASNO PROVOCIRA RUSIJU, DOZVOLIO SLANJE ORUŽJA UKRAJINI! Baltičke zemlje spremile protivtenkovske i PVO sisteme!

Zapad i NATO uporno tzvrde da Moskva gomila trupe i tehniku na granicama Ukrajine! Mediji sa zapada se naprotto utrkuju u objavama o rusima spremnim za invaziju Ukrajine!

Evo kako to izgleda iz ugla ABC newes:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 2 godine

U nedavno objavljenom dokumentu od strane direktora STRATFORD-a (paralelne CIA). Iznet je detaljan plan uništenja Rusije i preuzimanja Ruskih resursa. Dokumenat vlade Amerike je obiman ali se može sažeti u najbitnijim delovima: 1. Obuzdati Rusiju po svaku cenu. 2.Oko Rusije napraviti sanitarni koridor i ne dozvoliti saradnju sa drugim državama. 3. Ne dozvoliti saradnju Nemačke i Rusije, sprečiti po cenu III. svetskog rata.Najbolji način uništenja Rusije je dovođenje rata na susedne granice što će iscrpljivati Rusku ekonomiju. 4. Iskoristiti pribaltičke zemlje i Ukrajinu. Kako kaže jedan američki naučnik:"Mene brine poludela ukrajinska fašistička hunta kontrolisana od strane vlade Amerike koja je poklonila Ukrajini (Džon Keri) 4 atomske bombe novembra 2014.Što može izazvati planetarnu katasrtofu".Dok veteran Zalivskog i Vijetnamskog rata GORDON DUFF, marinac, invalid,sada vlasnik najveće privatne obaveštenje organizacije kaže: "Privatizacija aktivnosti vojne podrške u velikom obimu stvorila je moćan lobi za kontinuirano ratovanje, oslobođena briga o moralu ili nacionalnom interesu.Napad je PRVO, a ne POSLEDNJE sredstvo.To je kao kad najluđem detetu u razredu date napunjen pištolj.Ovo smo postali i to je ono što najbolje opisuje Ameriku i kako razmišljamo o ratu". Iz dokumenta"Nuklearni svedoci govore" (dr Džon Gofman) "Moje mišljenje da u Americi postoji grupa bolesnih ludaka ja to zovem"Bolest moći". Oni žele da vladaju i kontrolišu druge ljude.Oni su gori od kuge,raka, upale pluća, bubonske kuge, i srčanih bolesti zajedno". Ovo je dovoljno da isprani mozgovi zapadom shvate kakav je on zaista i šta misle oni koji misle svojom glavom.

(VIDEO) UKRAJINA ĆE NESTATI AKO KRENE NA DONBAS, A NATO SNAGE BITI LAK PLEN ZA RUSKU ARMIJU! Vojni ekspert upozorava Pentagon, a Moskva Kijev - hoće li ih usijane glave čuti?!
Planeta

(VIDEO) UKRAJINA ĆE NESTATI AKO KRENE NA DONBAS, A NATO SNAGE BITI LAK PLEN ZA RUSKU ARMIJU! Vojni ekspert upozorava Pentagon, a Moskva Kijev - hoće li ih usijane glave čuti?!

Konflikt u Donbasu ne treba rešavati vojnim putem, inače će doći do pitanja ukrajinske državnosti, Kijev i Vašington to znaju, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov za televiziju "Rusija 1". Savetnik američkog ministra odbrane Daglas Mekgregor upozorava da bi NATO snagei za rusku vojsku, u slučaju sudara, postale laki plen

27.12.2021

07:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija