• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

02.02.2022

07:00

MILANOVIĆ UKAPIRAO ONO ŠTO SRBI ZNAJU ODAVNO! ISPROZIVAO BRITANCE ZBOG RUSIJE, LONDON HUŠKA KIJEV, to neće dobro završiti za Ukrajinu!

Vesti

MILANOVIĆ UKAPIRAO ONO ŠTO SRBI ZNAJU ODAVNO! ISPROZIVAO BRITANCE ZBOG RUSIJE, LONDON HUŠKA KIJEV, to neće dobro završiti za Ukrajinu!

Podeli vest

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ocenio je danas da bez Rusije nema evropske stabilnosti. Sa njom se treba dogovoriti, rekao je Milanović novinarima u Zagrebu.

Milanović je ocenio da Velika Britanija "huška" i da se Ukrajina "neće usrećiti ako bude slušala trenutno aktuelni London".

On je ponovio da je prijatelj Ukrajine i da je neodgovorno jednu državu koja je u teškim problemima, kojoj EU šalje zbunjujuće poruke, držati taocem Londona i Vašingtona.

- Ne želim da pogine nijedan Ukrajinac, ni Rus, a za Hrvate nema šanse -, naglasio je Milanović.

Komentarišući krizu na ukrajinsko-ruskoj granici, Milanović je prošle sedmice rekao da će povući "do zadnjeg" hrvatskog vojnika ukoliko dođe do eskalacije krize na tom području, jer Hrvatska s tim sukobom nema ništa.

SRBIJO, OVO NE SME PROĆI TEK TAKO! EVO ČEMU UČE MALE HRVATE, PRIPOJILI SU SRPSKU, DELOVE SRBIJE, SVE JE TO NJIHOVO! Brutalna provokacija iz "lijepe njihove"!

On je ocenio da je reč o ozbiljnoj krizi koja "nema veze" s Ukrajinom i Rusijom već da to ima veze sa dinamikom američke unutrašnje politike Džozefa Bajdena i njegove administracije. Takođe je ocenio da Ukrajini nije mesto u NATO i da je jedna od najkorumpiranijih država.

Od njegovih izjava ogradio se premijer Andrej Plenković, koji se istovremeno izvinio Ukrajincima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroljub

pre 2 godine

Sve su to taktičke igre Švaba-Ustaše ne smeju da idu u wc bez dozvole ŠvabaJedino što smeju slobodno da pevaju danke dojče.

ratko

pre 2 godine

dal je moguce da se Milanovicu posle toliko vremena otvorile oci ,ako si m onda izadji iz NATOa

Luka

pre 2 godine

Bez obzira na kontraverzne istupe Milanovića u odnosima prema Srbiji i Srbima ova njegova poruka zapadnim močnicima koji poznaju samo politiku rata i sankcije,je glas razuma.Bravo Milanoviću

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija