• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

09.02.2022

14:31

NE POMIŠLJAJTE DA PRETITE KAD DOĐETE U MOSKVU! Britanska šefica diplomatije i ministar odbrane dobili vaspitnu pred put u Rusiju! London upozoren sa visokom mesta, da ne bude posle...

Reuters/Tanjug/AP

Vesti

NE POMIŠLJAJTE DA PRETITE KAD DOĐETE U MOSKVU! Britanska šefica diplomatije i ministar odbrane dobili vaspitnu pred put u Rusiju! London upozoren sa visokom mesta, da ne bude posle...

Podeli vest

Ministarka spoljnih poslova i ministar odbrane Velike Britanije Liz Tras i Ben Voles tokom predstojeće posete Moskvi trebalo bi da odustanu od pretnji sankcijama inače će razgovor biti kratak, rekao je ambasador Rusije u Londonu Andrej Kelin

"Ako se spremaju u Rusiju kako bi nam još jednom zapretili sankcijama, onda je to uzaludan posao – sve čitamo, sve vidimo, znamo i čujemo. U tom slučaju naš dijalog i razgovor u Moskvi biće, verovatno, prilično kratak", istakao je ambasador, prenose ruski mediji.

Prema njegovim rečima, za sada nema znakova da će Velika Britanija pokušati da unese konstruktivnost u raspravu o predlozima bezbednosnih garancija.

"Ako budu razvijali ideje u tom planu – kako konstruktivno da odgovore na naše predloge, onda nas takav razgovor, bez sumnje, zanima. Ali ako nam budu pretili, onda to mogu nastaviti da rade i odavde na Tviteru", prokomentarisao je diplomata.

Ranije je britanski list Tajms saopštio da će ministarka spoljnih poslova Velike Britanije Liz Tras doputovati u posetu Moskvi 10. februara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veljko

pre 2 godine

A 63.7% gradjana EU podrzava vojni odgovor NATO-a i EU , ako Rusija napadne Ukrajinu ( Italijani 55%, Francuzi 54%, Nemci 52%, Finci 77%, Svedjani 68%......itd)...ako su racunali na 'neaktivnost" EU u slucaju konflikta, ovo pokazuje da su se rusi malo "preracunali"

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija