• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf/borba me/in4s

09.02.2022

20:11

"IZDAJA, IZDAJA!" POČELA PROTESNA ŠETNJA PODGORICOM, Bečić - Narode Crne Gore, spremaj se za izbore!  (Video)

printscreen

Vesti

"IZDAJA, IZDAJA!" POČELA PROTESNA ŠETNJA PODGORICOM, Bečić - Narode Crne Gore, spremaj se za izbore! (Video)

Podeli vest

Kod hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici počelo je okupljanje građana na koje su pozvale Demokratska Crna Gora, Ujedinjena Crna Gora i Prava Crna Gora

Građani Crne Gore počeli su da se okupljaju na bulevaru ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici zbog kako su ranije kazali prekrajanja izborne volje građana, odnosno formiranja manjinske Vlade.

Demokrate su ranije pozvale na protest zbog očuvanja izborne volje, a nakon smene lidera te partije Aleske Bečića, sa pozicije predsednika Skupštine Crne Gore.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je da će funkcioneri tog političkog saveza prisustvovati skupu u znak solidarnosti.

Okupljanja su podržali i poslanik Prave Marko Milačić kao i  Ujedinjena Crna Gora. Na protest su za sada došli Jovan Vučurović, Goran Danilović, Milun Zogović, Maksim Vučinić, Jelena Božović od funkcionera Demokrata tu su Zdenka Popović i Danilo Šaranović.

Građani nose transparente na kojima piše „Nije još gotovo“, „Dosta nam je Pajovića i Džakovića“, „Nema tih para da proše prevara“.

 


Lider Demokrata Aleksa Bečić ispraćen je velikim aplauzom od strane građana. Simobol protesta Dara sa Smokovca, takođe je pružila podršku večerašnjem protestu.

"Slobodarski narod Crne Gore se nije večeras okupio zbog bilo čije fotelje već zbog odbrane volje građana koji su 30. avgusta glasali za promene", rekao je Bečić.

"Govorili su izlizanu tezu ovih dana... Kažu bore se za fotrelje. Evo dođoh ja večeras bez fotelje ali dođoh slobodno među svoj narod", rekao je Bečić i dodao da oni koji imaju više fotelja nego mandata sad ne smeju pred narod.

"Oni koji su za DPS govorili da su lopovi i kriminalci će se sada navodno boriti protiv kriminala i korupcije. To će biti rijaliti borba", rekao je.

Bečić je naglasio da okupljeni narod traži vraćanje mandata narodu jer se, kako je rekao, sud naroda ne može izbeći, na šta je usledilo skandiranje "izbori, izbori".

"Setite se veličanstvenih litija i dostojanstvenog načina na koji smo pobedu izborili. Ja jesam ali sam i najponosniji. Rešićemo i ovo, i ponovo ćemo slaviti pobedu istine, demokratije, pravde", poručio je Bečić

Okupljeni skandiraju "Uzeo si pare Dritane" i "Izdaja, izdaja".

Podsećamo, u ponedeljak su iz Demokratske Crne Gore najavili proteste zbog smene Predsednika Skupštine Alekse Bečića i pada Vlade Zdravka Krivokapića, kao i prekrajanja izborne volje građana.

Oko 20 časova počela je pšrotesna šetnja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija