• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

11.02.2022

14:12 >> 14:23

IMA LI VEĆEG ZLA OD ENGLEZA?! BBC uporedio Srbe sa nacistima, objavljen skandalozan tekst o Republici Srpskoj i Srebrenici!

Vesti

IMA LI VEĆEG ZLA OD ENGLEZA?! BBC uporedio Srbe sa nacistima, objavljen skandalozan tekst o Republici Srpskoj i Srebrenici!

Podeli vest

Britanska radiodifuzna korporacija BBC objavila je skandalozan tekst u kom se zločin u Srebrenici poredi sa Holokaustom, a Republika Srpska sa Trećim rajhom!

– Kao da i dalje imate Treći rajh i Gestapo koji postoje nakon Holokausta. Svi kažu ‘hajde da pregovaramo sa njima’. Hajde da ne pregovaramo sa onima koji su počinili najgore zločine protiv čovečnosti u ovoj zemlji. Problem je što Srbi pokušavaju da legalizuju ono što je stečeno ratnim zločinima, rekao je Ćamil Duraković za BBC.

Kako prenose Novosti, zaboravio je da napomene da je najveći zločin na ovim prostorima, zločin protiv mira, izvršio Alija Izetbegović kada je odlučio da uvuče BiH u krvavi rat i secesiju od SFRJ. Međutim, ni BBC se nije setio tog zločina, već su nastavili da šire svoju priču o Srebrenici, ne spominjući zločine koje su koljači Nasera Orića vršili u okolnim mestima pre oslobađanja tog grada.

Tekst koji je potpisao Džeremi Bouen takođe obiluje i napadima na srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika. Ovo nije usamljeni pokušaj da se srpski narod izjednači sa nacističkim zlikovcima.

Tako je poslanik SDA u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Šemsudin Mehmedović dao skandaloznu izjavu u kojoj se opet dotakao Drugog svetskog rata.

– Zamislite situaciju da su nacisti imali priliku da kreiraju međunarodne zakone kojima bi sačuvali grupacije ljudi koji su počinili holokaust, rekao je on.

Početom marta 1943. godine, na inicijativu nemačkih nacista i uz saradnju ustaških vlasti poglavnika Ante Pavelića formirana je “Handžar divizija”, sastavljena mahom od muslimanskih mladića iz današnje BiH, koja je počinila velike zločine nad srpskim stanovništvom, podsećaju Novosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joyce

pre 2 godine

Holokaust je u krvi Brita. Rodbinski povezani sa nacistima. Članovi Britanske kraljevske porodice šurovali sa Hitlerom i nacistima, pred drugi i tokom drugog svetskog rata.

Perica

pre 2 godine

Pa izvolite gospodo novinari iskopajte sve što možete o ovom engleskom šljamu i objavljujte iz dana u dan i to sve na naslovnim stranama. Ne zaboravite šljam je uvek bio i biće ali treba pisati o njima i ono što jeste i što nije jer je to medijska propaganda, oni to nama rade godinama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija