• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

20.02.2022

07:00

"VREME JE NA STRANI PUTINA!" NATO je pred raspadom - Bolton za to krivi Bajdena, NJEGOVE GREŠKE, A IMA IH VIŠE, SADA SU KOBNE PO AMERIKU!

Vesti

"VREME JE NA STRANI PUTINA!" NATO je pred raspadom - Bolton za to krivi Bajdena, NJEGOVE GREŠKE, A IMA IH VIŠE, SADA SU KOBNE PO AMERIKU!

Podeli vest

Administracija američkog predsednika Džoa Bajdena napravila je grešku koncentrišući svoje napore na Ukrajinu na osnovu scenarija "ruske invazije", dok predsednik Vladimir Putin "pokušava da podeli NATO", tvrdi bivši savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džon Bolton, govoreći za televiziju "Njuzmaks"

- Putin ima mnogo mogućnosti. Mislim da želi da vidi da li je u stanju da podeli NATO - rekao je Bolton.

Kako je rekao, po tom pitanju "vreme je na strani Vladimira Putina", te "on ne gubi ništa dok čeka da povuče svoj potez". Takođe je nabrojao "najveće greške" koje su pravile američke vlasti. Bolton je izrazio žaljenje zbog toga što tim bivšeg šefa Bele kuće Donalda Trampa, čiji je i on bio deo, nije blokirao gasovod "Severni tok 2".

Bolton je ranije u članku za list "Vol strit džurnal" izrazio zabrinutost zbog "mogućeg oživljavanja SSSR-a", a krajem decembra je savetovao Briselu da obustavi "Severni tok", sve dok Rusija ne zatvori svoje vojne baze u inostranstvu.

Foto: AP/Photo




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miro

pre 2 godine

Da je zatvorio severni tok?? Šta bi to promenilo? Kako naš narod kaže daš dinar da uđeš u kolo a dva bi dva da izađeš izgleda da će biti više og dva.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17