• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

21.02.2022

19:29

PUTIN USKORO POTPISUJE DEKRET O PRIZNANJU DNR I LNR, O TOME OBAVESTIO MAKRONA I ŠOLCA! Presuda je stigla,  čeka se obraćanje građanima Rusije!

Reuters

Vesti

PUTIN USKORO POTPISUJE DEKRET O PRIZNANJU DNR I LNR, O TOME OBAVESTIO MAKRONA I ŠOLCA! Presuda je stigla, čeka se obraćanje građanima Rusije!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je veceras telefonom sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i nemackim kancelarom Olafom Šolcom, kojima je rekao da '''u bliskoj buducnosti'''' namerava da potpiše dekret o priznavanju Donjecke i Luganske Narodne Republike, saopštila je pres služba Kremlja.

Putin je obavestio lidere Francuske i Nemacke o rezultatima proširenog sastanka Saveta bezbednosti Ruske Federacije, koji je razmatrao aktuelnu situaciju oko Donbasa u kontekstu odluke Državne Dume o priznanju DNR i LNR, navedeno je u saopštenju koje je preneo TASS.

MOSKVA NIJE HTELA DA PONIZI AMERE, ALI JE KINA ODBILA DA ĆUTI! Posle neverovatnog manevra SU-35, piloti SAD odbili da nastave misiju!

Ranije tokom dana, lideri DNR i LNR pozvali su na priznavanje njihovih republika usled ukrajinske agresije, intenzivnog granatiranja Donbasa, ubijanja i ranjavanja civilnog stanovništva. Predsednik Rusije je zbog svega toga rekao da planira da u bliskoj buducnosti potpiše odgovarajuci ukaz, saopštio je Kremlj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ChuChu

pre 2 godine

To je pravi lider, otme tuđe , proglasi za svoje i onda zapreti nuklearnim oružjem...tako se to radi...svaka čast !!!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija