• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RT

22.02.2022

12:13 >> 13:00

NEMAČKA OBUSTAVILA SERTIFIKACIJU SEVERNOG TOKA 2!

Reuters

Vesti

NEMAČKA OBUSTAVILA SERTIFIKACIJU SEVERNOG TOKA 2!

Podeli vest

Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je da Nemačka momentalno suspenduje sertifikaciju gasovoda Severni tok 2!

Ranije danas, predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski tražio je od Zapada da zatvori gasovod Severni tok 2 zbog priznanja Donbasa od strane Moskve.

"Nemačka odmah obustavlja sertifikaciju gasovoda Severni tok 2, koji podržava Rusija", izjavio je Šolc nakon što je Moskva priznala dva otcepljena regiona Donbasa, Donjeck i Lugansk.

U saopštenju objavljenom u utorak, Šolc je rekao da se ne može dati zeleno svetlo za gasovod u svetlu trenutnog zastoja između Rusije i Ukrajine.

Izgradnja gasovoda, koji treba da poveže gasna polja Sibira i potrošače u zapadnoj Evropi preko luke u severnoj Nemačkoj, završena je prošle godine. Međutim, čeka se odobrenje berlinskih regulatora da počne sa radom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran Kovacevic

pre 2 godine

Jao... Sta cemo sad? Ostadose Rusi bez gasa.

siki

pre 2 godine

Sada ce nemcima svanuti .Njihovi prijatelji amerikanci ce im pomoci,imace pet puta skuplji gas,privreda ce im procvetati bice conkurentni.Nemacki narod ce sve to lepo osetiti po džepu i to ce biti super.Samo napred Evropo slusajte samo Ameriku i daleko ce te stici....

Janko saraku

pre 2 godine

E grdno su se Rusi nasekirali. Ode gas za Kinu.

Pera pravda

pre 2 godine

Živi bili pa videli, ovu vlast u Nemačkoj i Francuskoj sopstveni narod će linčovati na ulici kad ih dovedu do prosjačkog štapa .

PRKI

pre 2 godine

Njima i treba taj gasovod netreba Americi , .Znaci Nemci sami sebi uvode sankcije ,malo čudno.

miroljub

pre 2 godine

Sada Rusi treba da izvedu računicu Švabama da plate sve troškove gasovoda sa kamatom i dati im rok da sve to lepo plate ukoliko ne žele da ih to stostruko košta , severni tok neka utovare i pošalju onom pedofilu i mafijašu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija