• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

25.02.2022

08:51

ZELENSKI OČAJAN: OSTAJEMO SAMI u odbrani naše države, ne vidim nikoga, SVI SE PLAŠE!

Reuters

Vesti

ZELENSKI OČAJAN: OSTAJEMO SAMI u odbrani naše države, ne vidim nikoga, SVI SE PLAŠE!

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je da lideri evropskih zemalja nisu spremni da iznesu detalje kada je reč o prijemu Ukrajine u NATO, dodajući da se Kijev ne plaši da govori o neutralnom statusu Ukrajine

„Ostajemo sami u odbrani naše države...Ko je spreman da Ukrajini da garanciju za ulazak u NATO? Iskreno, svi se plaše", rekao je Zelenski noćas u video poruci, prenosi Interfaks.

"Porućujem svim partnerima naše zemlje - sada je važan trenutak, odlučuje se o sudbini naše zemlje. Pitam ih da li su sa nama? Oni odgovaraju da su sa nama, ali nisu spremni da nas prime u savez", rekao je Zelenski.

Ruski predsednik Vladimir Putin učetvrtak ujutru objavio je početak specijalne vojne operacije u Ukrajini. Kremlj je saopštio da se u Ukrajini ne vodi rat, već specijalna operacija, čiji je cilj denacifikacija zemlje i demilitarizacija, u interesu bezbednosti Rusije.

U Ukrajini je uvedeno ratno stanje i proglašena opšta mobilizacija.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
caslav

pre 2 godine

Oni su u mislima sa vama,...to je ogromna podrška natovaca.

Eu

pre 2 godine

Svojom neodgovornoscu je doveo Evropu na ivicu katastrofe. Anglosaksonici su iskokistili trenutak odlaska Merkelove da gurnu u vatru budalu koji ce zapaliti i unistiti Evropu, sto je I bio cilj. Zelenski je izdao Europe, a sad od te iste Evrope trazi pomoc. Pa za takvo ponasanje nisu trebali ni slemove da dobiju of Nemaca.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Nitko se ne plasi , jer nitko od njih nije ni planirao da ratuje zbog Ukrajine. I samo mogu biti sretni zbog toga, inace bi prosli poput Sirije u kojoj su se svi ukljucili i ratovali na tudjem teritoriju .

zora

pre 2 godine

Neverovatno je da nije ukapirao da mu namestaju rat i da ce biti sam. Ovako ce se jednog dana ponasati i sa Kosovom.

Dexi

pre 2 godine

Eeeee moj ti i ti si neki predsednik, pa to su i mala deca znala da će Ameri i Britanci da ratuju sa Rusima do poslednjeg ukrainca. Pa u Indiji postoji čuvena poslovica, ako vidiš da se dve ribe svađaju u moru, znaj da su tu negde britanci. Jesi kreten Zelinski za medalju, predaj se i nedozvoli da gine bratski narod zarad Britanaca i Amera.

milan lala

pre 2 godine

O tome da ces biti sam trebao si ranije zakljuciti da si imao nesto u tintari.

Bane

pre 2 godine

Ko te terao da im bodes prst u oko,Ameri te navukli na tanak led a ti mangup mislis imas zaledjinu pa cackas mecku

zora

pre 2 godine

Covece,nisi ukapirao da si marioneta. Ameri i Nato su osvajacki savez nema to veze sa nekom odbranom. Hteli su Ruse preko tebe i kad su ukapirali da se Putin ne sali pustili su te niz vodu. Sad znas, drzi se daleko od Amera i perfidnih NATO saveznika. NJih ne zanimas ti isto kao sto ih ne zanima Hrvatska, Crna Gora i druge drzavice koje mogu da oduvaju.Treba im samo vasa teritorija.

Srdjan

pre 2 godine

Šta je hrabri komičaru? Dok su te ubice Indijanaca lagali bio si jači od Tajsona. A sada, kada je došao konobar, kriješ se dok ti narod gine. Izađi šušo na pozornicu.

Djordje

pre 2 godine

E moj Zeleni. Jedino si ti hrabar... Nije sinko tako. Za poso koji vodis treba mnogo mudrosti i pameti, a ne hrabrosti. Zao mi je i tebe i tvog naroda ali ces izgleda morati da progutas ono sto si zagrizo. Mogu samo da se molim bogu da sto manje ginete. Nek vam je bog na pomoci.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija