• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

28.02.2022

20:45

ZA SRBIJU OVO NE VAŽI, RUSI PAMTE KAKO SMO SE PONELI! BRUTALNA ODMAZDA MOSKVE - više od trideset evropskih zemalja, plus Kanada, sad znaju sa čim se suočavaju!

Vesti

ZA SRBIJU OVO NE VAŽI, RUSI PAMTE KAKO SMO SE PONELI! BRUTALNA ODMAZDA MOSKVE - više od trideset evropskih zemalja, plus Kanada, sad znaju sa čim se suočavaju!

Podeli vest

Rusija je danas zatvorila svoje nebo za više od trideset evropskih zemalja, kao i za Kanadu. Taj potez je usledio nakon što je EU zabranila ruskim avio-kompanijama da uđu u njen vazdušni prostor

Evropske zemlje počele su da zabranjuju ruske avio-kompanije i letelice registrovane u Rusiji ubrzo nakon što je Moskva u četvrtak rano ujutro pokrenula vojnu operaciju u Ukrajinu. U nedelju je predsednik Evropske komisije Ursula fon der Lajen objavila o zatvaranju celog vazdušnog prostora EU za letove vezane za Rusiju.

- U skladu sa normama međunarodnog prava, kao odgovor na zabranu evropskih država da se obavljaju letovi civilnih aviona kojima upravljaju ruski avioprevoznici i/ili registrovani u Rusiji, uvedeno je ograničenje na obavljanje letova za strane avio-prevoznike 36 država - navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Rusije.

RUSIJA SADA NE MOŽE DA BRAN I SRBIJU, LONDON I SAD GURAJU PRIZNANJE LAŽNE DRŽAVE, prete pokretanjem rata i u našoj zemlji! PAKLENI PLAN ZAPADA!

Ograničenja važe za avio kompanije iz zemalja kao što su Austrija, Albanija, Belgija, Bugarska, Britanska Devičanska Ostrva, Ujedinjeno Kraljevstvo, Mađarska, Nemačka, Gibraltar, Grčka, Danska, Irska, Island , Španija, Italija, Kanada, Kipar, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malta, Holandija, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Finska, Francuska, Hrvatska, Češka, Švedska, Estonija i druge.

AMERIKA I RUSIJA RAT PRENELE U BIH - ČIJE SU BIOLABORATORIJE ZA UNIŠTAVANJE RUSA, KO VRŠI INVAZIJU NA UKRAJINU?! Bosna je i inače bure baruta...

Rusija je pokrenula specijalnu vojnu operaciju 24. februara. Ruski predsednik Vladimir Putin objasnio je akcije Moskve hitnom potrebom da se „demilitarizuje" i "denacifikuje" Ukrajina, da se zaštite Donjecka i Luganska Narodna Republika i da se obezbedi da Rusija ne bude ugrožena od strane NATO-a sa teritorije Ukrajine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djordje

pre 2 godine

I zasto ovo nazivate brutalnom odmazdom?! Bar kad bi nam objasnili da razumemo tu brutalnost?! Zar nisu podjednakom brutalnoscu kaznili same sebe?! Ili zato sto vise volimo ruse pa je njihova obustava letova brutalnija nego evropska?! Zar ne mozete da piste tekst objektivno i bez uzimanja strane?! Zar to neje fer da ljude obavestavate onako kako je a ne onako koga vise volite?! To se zove propaganda zar ne?

vucic vodi u propast

pre 2 godine

Srbija ce dobiiti mnogo jaci i gori udar sa zapada kakva Moskva hahaha sljede vam crne godine bando cetnicka!

Branko

pre 2 godine

Bravo! To će nam značiti kada budemo leteli, na primer za Nemačku ili Francusku, preko Sibira

nato je sila broj jedan

pre 2 godine

I Rusi se okrecu protiv Putina samo priglupi odvratni Srbi podržavaju klanje i uništavanje! Platit cete od NATO saveza opet fasisti!

eu

pre 2 godine

sto je važnije zapad pamti slijedi vam katastrofa bando srpska

Hogar

pre 2 godine

Brutalno, nema šta!!! Koga boli qrac sto ce vazdušnom linijom obilaziti Rusiju???!!! USA I EU kao i druge normalne zemlje,sankcijama su vratile Rusiju u 15 vijek....i dalje nego srbe koji žive u 18 vijeku ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija