• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

02.03.2022

13:42

JOŠ ČETIRI OSOBE POGINULE, 9 RANJENO! Harkov pred "potpunim uništenjem"?

Vesti

JOŠ ČETIRI OSOBE POGINULE, 9 RANJENO! Harkov pred "potpunim uništenjem"?

Podeli vest

Još četiri osobe su poginule, a devet je ranjeno u napadima ruskih vazdušnih i raketnih udara koji su jutros pogodili grad Harkov na severoistoku Ukrajine, saopštile su lokalne službe za vanredne situacije i gradonačelnik Igor Terehov

On je rekao da svaka četvrta osoba u Harkovu ima rođake u Rusiji, ali i da je odnos grada prema Rusiji danas potpuno drugačiji od onoga što je nekada bio.

"Nikada nismo očekivali da će se ovo dogoditi, potpuno uništenje, genocid nad ukrajinskim narodom - ovo je neoprostivo," rekao je gradonačelnik Harkova u onlajn video snimku, prenosi Gardijan.

Kako prenosi Si-En-En, vlasti su saopštile da su centralni delovi Harkova, i dalje izloženi "masovnom granatiranju i bombardovanju", dok je gašenje požara "u toku".

"Kao rezultat udara neprijateljskih projektila, administrativne zgrade su se srušile uz požare", saopštile su regionalne službe za vanredne situacije.

Iz ruševina je spaseno 10 ljudi, saopštile su službe hitne pomoći.

Uživo situaciju u Ukrajini možete pratiti na našem blogu OVDE.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SVET NA IVICI RATA, Međunarodni krivični sud saopštio je da je započeo istragu ruskih aktivnosti u Ukrajini! Bugarska PROTERUJE DVOJICU RUSKIH DIPLOMATA! (VIDEO)
Planeta

SVET NA IVICI RATA, Međunarodni krivični sud saopštio je da je započeo istragu ruskih aktivnosti u Ukrajini! Bugarska PROTERUJE DVOJICU RUSKIH DIPLOMATA! (VIDEO)

Sedmi dan specijalne ruske vojne operacije u Ukrajini. Danas se u području Bjalovješke šume u Belorusiji održava druga runda pregovora Moskve i Kijeva. U Donbasu nastavljeno granatiranje položaja proruskih snaga. I danas je otvoren koridor za napuštanje opkoljenog Marijupolja. Ekonomski rat protiv Rusije poprimio globalne razmere

02.03.2022

16:47 >> 00:42

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija