• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

03.03.2022

18:26

Zelenski NE MOŽE DA IZDRŽI PRITISAK! Poklekao, traži NOVI RAZGOVOR sa Putinom: Čega se plašite?!

Informer/Fotomontaža

Vesti

Zelenski NE MOŽE DA IZDRŽI PRITISAK! Poklekao, traži NOVI RAZGOVOR sa Putinom: Čega se plašite?!

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski kaže da je razumno razgovarati, pa je na pres konferenciji pozvao ruskog predsednika Vladimira Putina na sastanak uz poruku: "Ja ne grizem. Čega se plašite"

Kako prenosi AP, Zelenski je, aludirajući na nedavni susret Putina i francuskog predsednika Emanuela Makrona i fotografiju na kojoj se vidi kako njih dvojica sede na dva kraja izuzetno duggackog stola, pozvao Putina rečima: Sedite sa mnom da pregovarate, samo ne na 30 metara".

Zelenski je naglasio da je razumno razgovarati, te poručio: "Svaka reč je važnija od pucnja".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 2 godine

xa xa xa ... Da li je moguće da taj komedijaš pokušava da negde namami Putina da bi ga Amerikanci uhapsili? Ne mogu da verujem ali sve mi liči na tako nešto. Logički posmatrano, takav susret ne bi mogao da se desi ni u Ukrajini ili Rusiji ali ni u Belorusiji, zbog očiglednog straha jednog ili drugog od hapšenja. Znači susret negde na "neutralnom" terenu gde bi Zelenski bio siguran da neće biti uhapšen ali ne i Putin, recimo Izrael?

Srbin

pre 2 godine

ne seda putin sa pederima koji se uvijaju. On je ozbiljan politicar, drugo on tebe vise ne smarta predsednikom drzave vec teroristom jer zna za tvoj zlocine vadjenja organa , zna za tvoje bioloske laboratorije. Nije on bas tako glup da sedne za sto sa tobom suvise si mali crv za Putina!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija