• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

03.03.2022

06:21

ZELENSKI SE OBRATIO UKRAJINCIMA, ovo je njegova OCENA RATA i trenutne situacije u zemlji! (VIDEO)

Printskrin

Vesti

ZELENSKI SE OBRATIO UKRAJINCIMA, ovo je njegova OCENA RATA i trenutne situacije u zemlji! (VIDEO)

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski je u video obraćanju naciji rano jutros izneo optimističnu ocenu rata i pozvao Ukrajince da nastave sa pružanjem otpora

“Mi smo narod koji je za nedelju dana uništio planove neprijatelja. Ovde neće imati mira. Neće imati hrane. Ovde neće imati ni jednog mirnog trenutka”, poručio je Zelenski u video poruci, a prenosi agencija AP.

Zelenski, međutim, nije komentarisao da li su Rusi zauzeli nekoliko gradova, uključujući Herson.

“Ako su negde otišli, onda je to samo privremeno. Isteraćemo ih”, izjavio je ukrajinski predsednik.

Zelenski je naglasio i da borbe utiču na moral ruskih vojnika, koji “ulaze u prodavnice i pokušavaju da nađu nešto za jelo”.
 

 

“Ovo nisu ratnici neke supersile. Ovo su zbunjena deca koja su iskorišćena”, izjavio je predsednik Ukrajine.

Tvrdi i da je broj poginulih Rusa dostigao oko 9.000.

“Ukrajina ne želi da bude prekrivena telima vojnika. Idite kući”, poručio je Zelenski.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 2 godine

Šteta. Mislim da čovek ipak nije svestan situacije. Razumljivo nakon indirektnog ulaska EU u rat protiv Rusije huškanjem i naoružavanjem Ukrajine da nastavi tamo gde je stala i da brani "zapadne vrednosti" do poslednjeg Ukrajinca. Samo da njihovi momci ne bi ratovali u Ukrajini. Bojim se da ovim prisiljavaju Rusiju da ide do kraja. Neka nam je svima Bog u pomoći.

laky

pre 2 godine

Koga ovaj predstavlja,podelio civilima oružje i kriminalcima,gde mu je vojska?

Zoran

pre 2 godine

Pozivam SVE CITAOCE da se ODJAVE SA SVIH SAJTOVA I PLATFORMI GDE IM SE OTVARAJU NEKAKVI “PROZORI” GDE SE PROSJACI POMOC ZA UKRAJINSKU NATO HUNTU ILI GDE SU RUSKI MEDIJI PROTERANI – DAJTE SVOJ GLAS PROTIV NAJCRNJE I BRUTALNE CENZURE KOJU UVODE ZAPADNI LICEMERI KOJIMA SU PUNA USTA “DEMOKRATIJE “!

Ljuba

pre 2 godine

Covece ti si najveci krivac za rat u tvojoj zemlji. Naseo si na provokacije Amerikanaca, kojima je cilj da se ratuje i prodaje oruzje. Ispo si najveca budala za svoj narod.

Rade

pre 2 godine

Ovaj stvarno dobro komično glumi. Baš je jadan, slepo verovao zapadu ...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17