• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

04.03.2022

08:52

AMERIČKI SENATOR POZVAO NA UBISTVO PUTINA! Totalna histerija u SAD, ovo je vrhunac antiruskog ludila!

Reuters/Tanjug/AP

Vesti

AMERIČKI SENATOR POZVAO NA UBISTVO PUTINA! Totalna histerija u SAD, ovo je vrhunac antiruskog ludila!

Podeli vest

Američki senator Lindzi Grejem, republikanac koji u Senatu SAD predstavlja Južnu Karolinu, suludom porukom na društvenoj mreži poziva građane Rusije da liše života ruskog predsednika Vladimira Putina

Grejem je na Tviteru pitao da li u Rusiji postoji Brut ili uspešnija ruska verzija pukovnika Štaufenberga koji je pokušao atentat na Hitlera.

"Jedini način da se ovo završi je da neko makne tog tipa. Učinićete uslugu sebi i celom svetu", napisao je Grejem.

Foto: Printskrin

Ubrzo mu je na Tviteru odgovorio kolega republikanac, senator Ted Kruz, koji je napisao da se radi o izuzetno lošoj ideji.

Foto: Reuters

Senator Lindzi Grejem

"Upotrebimo masivne ekonomske sankcije, bojkotujmo rusku naftu i gas, i omogućimo Ukrajincima da dođu do oružja i odbrane se sami. Ali nemojmo pozivati na ubistvo šefa države", poručio je Kruz.

 

 

 

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arsa

pre 2 godine

Zapadna ''demokratija'' na delu.Gori su od nacista firerove Nemačke.

milankukic

pre 2 godine

kao i svugde u svetu tako i u senatu i kongresu ima neuracunljivih i bolesnih glava koje nemaju mozak i prizivaju nuklearni rat vec sad ima u nemackoj -francuskoj i drugde gde su poceli da misle sta su uradili slusajuci AMERIKU koja misli samo na sebe i nije je briga za ostatak sveta

micko

pre 2 godine

Neka svi ameri krenu u eliminaciju svoje elite i da jih sliste ... svima na ovoj kugli bi napravili uslugu a to isto da urede i englezi ... od reda sve in onda će možda početi da liče na ljude i napraviće i sebi uslugi i postaće svet!!! A sad su kolonialisti, lopovi, pljačkaši, ubice, istrebljivači, genocidaši ..... utepajte svoju elitu sad ili odma!

Milan63

pre 2 godine

Pitam se šta bi rekli zagovornici "demonkratije" da je nešto slično izgovorio neko sa ruske strane o Bajdenu. Majko moja! Digla bi se kuka i motika. Ali, Putin nije Aljende, Gadafi, Sadam Husein ili Milošević koje su direktno ili indirektno likvidirale SAD, koje, inače, imaju bogatu tradiciju ubijanja sopstvenih predsednika. Jadno i bedno šta sebi dozvoljava jedna nekada vodeća sila u svetu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija