• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.03.2022

13:11 >> 13:29

Ubijen član ukrajinske delegacije za pregovore s Rusijom! Pre toga bio optužen za izdaju?!

Tanjug/AP

Vesti

Ubijen član ukrajinske delegacije za pregovore s Rusijom! Pre toga bio optužen za izdaju?!

Podeli vest

Član tima ukrajinske delegacije koji je učestvovao u prvoj rundi pregovora Rusije i Ukrajine je ubijen, saopštio je poslanik ukrajinske Vrhovne rade Aleksandar Dubinski

Kako je rekao, on je ubijen prilikom hapšenja od strane ukrajinske bezbednosne službe. Kasnije je i ukrajinski list „Obozrevatelj“ potvrdio tu informaciju. U međuvremenu oglasio se i ukrajinski bloger Anatolij Šarij koji je rekao da se to dogodilo u centru Kijevu i to pucnjem u glavu, međutim, zvanični organi još nisu potvrdili tu informaciju.

Prema rečima poslanika Vrhovne rade Ukrajine Aleksandra Dubinskog, Kirijev, stučnjak za finansije i bankarski sistem, bio je osumljičen za izdaju.. 

On je učestvovao u prvoj rundi pregovora, na drugoj ga nije bilo.

 

 

Za sada još uvek nema zvanične potvrde ove informacije.

BONUS VIDEO:

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TomićBane

pre 2 godine

Ne znam ko drži Zelenskog na "snajperu", Bajdenovci ili Banderovci, ali je činjenica da je čovek sav podaduo, natečen...daj bože da on o bilo čemu odlučuje...

ratko

pre 2 godine

toliko o Fasistima ,ubiju onoga ko i malo misli,Evo i iz usrane |Formule 1 isterali ruskog vozaca ,ovo me podseca na Nacisticki svet isto kao sto je Hitler proganjao i ubijao Jevreje ,sad se isto radi nad Rusima ,nekad se zvala Kristalna noc,NATO fasisti cela EU sem MAdjarske gde je Orban ,svaka mu cast ,svi ostali Fasisti i sad sprovode istu Kristalnu noc ,nadam se da ce Bog sve to da resi zbrisavsi gamad svetsku al na prvom mestu Britance,pa onda redom da ne nabrajam ,a Poljaci Nigde vidjeni gori Fasisti ,gtrositi reci o sljamu EU je suludo

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija