• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

06.03.2022

12:18

Putinov general SAOPŠTIO NOVE VESTI!

AP/Photo

Vesti

Putinov general SAOPŠTIO NOVE VESTI!

Podeli vest

Portparol ruskog ministarstva odbrane Igor Konašenkov, izjavio je danas da su pripadnici snaga samoproglašenih Luganske i Donjecke Narodne Republike (LNR i DNR) uspostavili kontrolu nad 11 naseljenih mesta

- Vojni kontingent Luganske Narodne Republike, nastavljajući ofanzivu, preuzeo je kontrolu nad naseljenim mestima Rubci, Karpovka, Makejevka, Novolobovka, Lipovskoje, Srednje, Zelena dolina, Zakabluhovka. Jedinice Oružanih snaga Donjecke Narodne Republike uspostavile su kontrolu nad naseljenim mestima Peredovoje, Karjernoje i Ravnopolje - rekao je Konašenkov, prenosi agencija TAS S.

Kako je naveo portparol ruskog ministarstva odbrane, jedinice Narodne milicije DNR uspešno napreduju u zapadnim i severozapadnim predgrađima Mariupolja, kao i da je stambeno naselje Stari Krim pod njihovom kontrolom.

Kako se navodi, oružane snage Rusije preuzele su kontrolu nad naseljenim mestima Prijutnoe, Zavitne-Bažane, Staromlinovka, Oktjabrskoje i Novomajskoje.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomić Bane

pre 2 godine

Pitanje: Pa gde su to Rusi pouništavali artiljerijska orudja, kad ovi neprestano gadjaju Donbas i Lugansk?

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija