• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ria.ru

08.03.2022

10:34

UKRAJINA NEĆE U NATO?! Nova izjava Zelenskog: SHVATILI SMO...

AP PHOTO

Vesti

UKRAJINA NEĆE U NATO?! Nova izjava Zelenskog: SHVATILI SMO...

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski oglasio se po pitanju ulaska njegove zemlje u NATO

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski rekao je u intervjuu američkoj televiziji ABC da je izgubio interesovanje za pitanje ulaska zemlje u NATO.

"Što se tiče NATO-a, izgubio sam interesovanje za ovo pitanje nakon što smo shvatili da NATO nije spreman da prihvati Ukrajinu. Alijansa se plaši kontradiktornih stvari i konfrontacije sa Ruskom Federacijom", rekao je ukrajinski predsednik u intervjuu.

Upitan da li je Ukrajina spremna da prihvati ruske uslove za prekid vatre, Zelenski je odgovorio: "Pre svega, ja sam spreman za dijalog, ali mi nismo spremni za predaju".

On je ranije rekao da je spreman da razgovara o pitanjima priznavanja Krima kao dela Rusije , a DNR i LNR kao nezavisnih republika.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 2 godine

POLITICKE LAZARIJE DANAS NE TREBA NIKOM VEROVATI PONEKAD NI SAMOM SEBI. IGRE MACKE I MISA.MIS SE KOPRCA MACKA GA PUSTI SVE DOK OD STRAHA NE KLONE...

eks

pre 2 godine

Zeleni laže k'o skot. To je metod zavaravanja, sve po receptu CIA lažova.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija