• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2022

11:11

SRBOMRZAC BERNAR ANRI LEVI SNIMLJEN U UKRAJINI: "Peti jahač apokalipse" u društvu bivšeg komandanta bataljona "Ajdar" (FOTO)

Printskrin/Telegram/Bellum Acta - Intel, Urgent News and Archives

Vesti

SRBOMRZAC BERNAR ANRI LEVI SNIMLJEN U UKRAJINI: "Peti jahač apokalipse" u društvu bivšeg komandanta bataljona "Ajdar" (FOTO)

Podeli vest

Poznati francuski filozof Bernar Anri Levi, dokazani srbomrzac koji je svojevremeno zagovarao bombardovanje Jugoslavije, snimljen je juče kako šeta kroz ukrajinski lučki grad Odesa na jugozapadu zemlje

Levi, promoter neoliberalnh "pravila igre" uvek se kao ptica zloslutnica pojavljuje tamo gde Amerika svojim metodama "uteruje demokratiju", obično uz bombe i tenkove.

Levi je snimljen kako kroz Odesu šeta sa Maksimom Marčenkom, guvernerom Odeske oblasti i bivšim komandantom nacionalističkog bataljona "Ajdar". Levi je već bio Ukrajini pre početka ruske vojne operacij. Posetio je ukrajinske vojnike i fotografisao se sa njima.

Bernar Anri Levi, koji je rođen u Alžiru u jevrejskoj porodici, strastveno je zagovarao napad na Srbe u Bosni, i kasnije agresiju na Jugoslaviju. Kada je NATO napao SR Jugoslaviju, Levi je izjavio da je bombardovanje trebalo da se dogodi i ranije. Srbi mu to nikada nisu zaboravili.

 

 

Tako ga je 2017. godine, kada je na poziv reditelja Gorana Markovića došao da govori na "Beldoksu", napala grupa mladića i devojaka.

Tortom ga je najpre, pre nego što je počeo da govori, pogodila jedna devojka, gađali su ga i jajima, a potom je jedan mladić nasrnuo na njega. Drugi mladić se popeo i razvio transparent na kome je na engleskom pisalo "Bernar Levi podržava imperijalistička ubistva".

 

 

Zbog činjenice da se Bernar Anri Levi pojavljuje na svetskim ratištima uglavnom u osvit američkih intervencija, napada i okupacija, često je nazivan od strane šire populacije i korisnika interneta "vesnikom smrti" ili "petim jahačem apokalipse".

 

 

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

tako svi na gomilu da vam jebu svima mater fasisticku

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija