• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rs.sputniknews.com

16.03.2022

17:57

TRENUTNO STANJE NA FRONTU POSLE TRI NEDELJE! Mapa rezultata ruske specijalne operacije u Ukrajini JASAN DOKAZ koliko je armija napredovala do sredine marta! (Video)

printscreen

Vesti

TRENUTNO STANJE NA FRONTU POSLE TRI NEDELJE! Mapa rezultata ruske specijalne operacije u Ukrajini JASAN DOKAZ koliko je armija napredovala do sredine marta! (Video)

Podeli vest

Specijalna operacija Oružanih snaga Rusije u cilju demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine traje tri nedelje

Ruski predsednik Vladimir Putin je 24. februara u jutarnjim satima prilikom obraćanja narodu izjavio da će Moskva pružiti vojnu pomoć Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici u okviru ugovora o prijateljstvu i uzajamnoj pomoći. Predsednik je objasnio da okupacija Ukrajine nije deo planova Rusije.

O toku ratnih dejstava na dnevnim brifinzima govori portparol Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

Više o tome šta su napredujuće jedinice ruske armije uspele da postignu do sredine marta možete da pogledate u infografici Sputnjika.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija