• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

17.03.2022

15:34

Kanada UVODI SANKCIJE za 22 visoka zvaničnika Belorusije!

tajnug/AP

Vesti

Kanada UVODI SANKCIJE za 22 visoka zvaničnika Belorusije!

Podeli vest

Kanada je danas saopštila da uvodi sankcije za 22 visoka zvaničnika beloruskog ministarstva odbrane zbog podrške ruskoj vojnoj operaciji u Ukrajini

- Kao što Kanada uvodi oštre sankcije ruskom režimu, belorusko rukovodstvo takođe mora da snosi odgovornost za omogućavanje i podršku ničim izazvanim napadima Vladimira Putina - rekla je ministarka spoljnih poslova Melani DŽoli u saopštenju, prenosi agencija Rojters.

Dodala je da neće oklevati u preduzimanju daljih akcija.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sankcije su kazna za običan narod, ONE NE REŠAVAJU PROBLEM!
Politika

Sankcije su kazna za običan narod, ONE NE REŠAVAJU PROBLEM!

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da se Srbija uskladila sa svim deklaracijama EU koje osuđuju kršenje teritorijalnog integriteta Ukrajine, ali da se nije pridružila uvođenju sankcija Rusiji jer, kako je rekla, ne smatra da će politika sankcija doprineti rešavanju rusko-ukrajinskog sukoba

17.03.2022

14:25

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija